Hirdetés

Technológia

A TikTok egyre nagyobb hatást gyakorol a társadalom hétköznapjaira. Ma már sokkal erősebb a befolyása, mint a Facebook-nak. Ráadásul sorra derül ki, hogy a kínai ByteDance tulajdonában levő videómegosztó közel sem csak a fiatalok „játszótere”. A dolgok mostani állása szerint a TikTok átalakíthatja a szórakoztató és a fogyasztói iparágakat.
Tizenegy európai partner szoros együttműködésének célja az IoT (dolgok internete) rendszerek működési biztonságának és megbízhatóságának javítása egy összevont folyamatos megfigyelési és ellenőrzési rendszer bevezetésével, amely átfogja az IoT ellátási lánc összes jelentős állomását és szereplőjét.
Ugyan korábban már rebesgették a hírt szakmai források, mostanra nyilvánvalóvá vált, hogy a Cisco tetemes összeget fizetne korábbi partneréért, a Splunk kiberbiztonsági cégért, már csak a hatóságok pecsétje szükséges a frigyhez.
A közel egy évtizede a Google-hoz tartozó DeepMind az egyik legsikeresebb mesterségesintelligencia-fejlesztő cég. Sikerét látványos eredményei mellett az is bizonyítja, hogy az egykori dolgozók startupjai szintén hasítanak.
A Kulturális és Innovációs Minisztérium, valamint a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal közösen hirdette meg a „Fókuszterületi innovációs projektek támogatása” című pályázatot.
Az MI kétségtelenül forradalmasította az influenszer marketinget, lehetővé téve a márkák számára, hogy fokozzák együttműködésüket és növeljék bevételi forrásaikat. A megfelelő befolyásolók felfedezésének, a tartalom személyre szabásának képessége a marketing stratégiák nélkülözhetetlen részévé tette.
PODCAST

ICT Global News

VIDEOGALÉRIA
FOTÓGALÉRIA

Iparági megoldások mappa

Az MI kétségtelenül forradalmasította az influenszer marketinget, lehetővé téve a márkák számára, hogy fokozzák együttműködésüket és növeljék bevételi forrásaikat. A megfelelő befolyásolók felfedezésének, a tartalom személyre szabásának képessége a marketing stratégiák nélkülözhetetlen részévé tette.
Az Amazon kedd reggel a virginiai Arlingtonban, a HQ2 főhadiszállásán tartott sajtóeseményen bejelentette, hogy hamarosan egy új generatív AI-modellt fog használni az Echo készülékcsalád jobb élményeinek biztosítására.
Itthon szeptember 22-től lehet megvásárolni a boltokban az új szériás iPhonokat. A két héttel ezelőtti bemutatás nagyot durrant, de a csúcskategóriás okostelefon piac egyelőre nincs a legjobb bőrben.
5G-re épülő autóipari megoldások tesztelésére állított fel projektcsapatot a Vodafone Magyarország és a magyarországi Robert Bosch Kft., hogy a többek között autóipari technológiák és szolgáltatások vezető beszállítójaként működő vállalat a járműfejlesztés, valamint a vezetéstámogató rendszerek terén is hasznosítsa az 5G hozzáadott értékét. Az októberben induló, 8 hónapon át tartó kísérleti projekthez a Vodafone biztosítja az 5G priváthálózatot a Bosch Gyömrői úti telephelyén, a begyűjtött telemetrikai adatok pedig a jövőben megreformálhatják az autóipari validációs teszteket.
A nagy nyelvi modellek (LLM) által működtetett generatív MI sok programozó megélhetését felboríthatja. Egyes szakértők szerint azonban a mesterséges intelligencia nem fogja helyettesíteni az emberi programozókat - legalábbis nem azonnal.

Legnépszerűbb cikkek