Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
Hirdetés

Videógaléria

Felhasználóbarát felület, 2,9 millió letöltés és egyszerű felületek, könnyű elérés és használhatóság
Hogyan néz ki az IT-biztonsági audit a gyakorlatban, mitől lesz gördülékeny az együttműködés, hogyan kell / érdemes auditort választani, hogyan célszerű kezelni a megállapításait?
Solving problems, challenges, and dilemmas. Helping to overcome crisis and recover reputation. Assist in competing better in complex markets and tenders using business intelligence gathering and analysis. Solve frauds and misconduct. Secure your sensitive information and protect your intellectual property. Bring to optimum security.
Az előadás során megvizsgáljuk a Z generációs egyetemista munkavállalók és az IT biztonság kapcsolatát. Célunk, hogy betekintést nyújtsunk abba, hogyan lehet hatékonyan kezelni és integrálni ezt a generációt az IT biztonsági stratégiákba, miközben támogatjuk őket a digitális környezet biztonságos kezelésében.
A kiberbiztonsági tanúsításról és a kiberbiztonsági felügyeletről szóló törvény számos kiemelt ágazatban szolgálja a közép és nagyvállalatok kiberbiztonsági szintjének növelését. Azonban még mindig sok a tévhit és a megdöntendő mítosz, ami körüllengi a NIS 2 –t és a Kibertantv-t. Ez az előadás segíti a tisztánlátást, de önmagában nem old meg semmit sem: ahhoz már az érintett vállalatok is kellenek.
Az EMAP rendszer újszerű megközelítéssel blockchain alapokra helyezi a foglalkoztatók állami szervek felé történő adatszolgáltatási kötelezettségeit. Mennyire biztonságosak a legújabb digitális technológiai megoldások? Hogyan biztosítható az adatvédelem és adatbiztonság egy blockchain alapú közigazgatási rendszerben? Interjú Dr. Pap Sándorral
Szabályozás-Reziliencia-Compliance a három fő pillér, amelyek nélkül nem lehet működőképes a vállalat. Szabályozás: NIS2, DORA, eIDAS
Ilyen volt az ICT Talks üzleti reggeli a Schönherz Iskolaszövetkezet együttműködésével. 2025-re, tehát jövőre már a Z-generációs munkavállalók teszik ki a globális munkaerő egyharmadát, akikre egyelőre csodabogárként tekintenek az idősebb kollégák – sokszor teljesen oktalanul. Nem kérdés, hogy az újonnan munkaerőpiacra belépőkkel foglalkozni kell, nemcsak azért, mert a munka–magánélet egyensúlyát és a rugalmas munkavégzést fókuszba helyező igényeikkel alaposan felbolygatják az állóvizet, hanem azért is, mert hihetetlenül sok potenciál és tudásszomj lakozik bennük, amit megfelelő mentorálással bármelyik vállalat értékteremtő erőforrássá konvertálhat.
Bár nem feltétlenül tudatosul bennünk, ha ma egy modern autót vezetünk, az AI alkalmazások sora szolgálja a kényelmünket és a biztonságunkat. De mekkora szerepet tölt be valójában az AI az autóiparban és milyen távlatokat tartogat a tervezési vagy épp a gyártási folyamatok forradalmasításától a személyre szabott felhasználói élmény korábban elképzelhetetlennek tartott szintjéig? Az előadás ezekre a kérdésekre keresi és igyekszik megadni a választ.
Az adatpiacon fokozott verseny van, egyre több szereplő (Google, Amazon, stb.) jelenik meg. A „boldog békeidőknek”, a statisztikai hivatalok monopol helyzetének vége. Annak az információját használják sok esetben a szakpolitikai, a piaci, illetve gazdasági döntéshozatalban, aki gyorsabb, nem pedig a megbízhatóbbat. Ez megköveteli, hogy egyszerre gyorsabbnak és megbízhatóbbnak kell lennünk, annak érdekében, hogy a felhasználói igényeket kielégíthessük.
Best Practice-ek és buktatók. Pódiumbeszélgetés az ICT Global Grand Opening konferencián, amelyen szakértők cserélne eszmét az AI jövőjéről a vállalatok működésében.

IT EXPERTS-TECH LEADERS 2024 FELHŐ A JAVÁBÓL KONFERENCIA

PODCAST

ICT Global News

VIDEOGALÉRIA
FOTÓGALÉRIA

Legnépszerűbb cikkek

ICT Global News

Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy ne maradj le az IT legfontosabb híreiről!