Hirdetés

Telco

Az európai és magyar vásárlók is egyre többször választanak fejlett képességekkel, nagy tárhellyel és hosszú üzemidejűvel rendelkező felsőkategóriás okostelefont. 2023 utolsó negyedévében az Apple átvette a vezető pozíciót a Samsungtól Európában.
Az MBH Csoport BUPA platformján nem csak vállalkozást indíthatunk, az eredetileg számlázó asszisztensnek készült felület egy teljeskörű vállalkozói ökoszisztémát épít, ahol a kkv-szektor, a működéshez szükséges szolgáltatók és a bank kölcsönösen segítheti egymást.
Gartner predicts 70% of enterprises adopting GenAI will cite sustainability and digital sovereignty as top criteria for selecting between different public cloud GenAI services by 2027. Cloud technology will continue to be best-suited for delivery of GenAI-enabled applications at scale.
Az, hogy az emberiség túlzottan rászorul-e vagy sem a technológiára kínzó kérdés. Érdemes ezért egy kicsit mélyebben megvizsgálni ezt a problémát. A válasz, ahogy az várható, bonyolultnak fog tűnni. És árnyaltabb mint gondolnánk. Egy olyan időszakban, amikor úgy látszik, olyan világban élünk, ahol a válaszoknak mindig binárisoknak kell lennie, amikor a polarizáció tűnik a normának, és amikor a technológiák áradata érkezik társadalmainkba, nem lehetséges egyetlen és kielégítő választ adni már.
GenAI is occupying significant headspace of security leaders as another challenge to manage, but also offers an opportunity to harness its capabilities to augment security at an operational level - said Richard Addiscott, Senior Director Analyst at Gartner.
PODCAST

ICT Global News

VIDEOGALÉRIA
FOTÓGALÉRIA

Iparági megoldások mappa

GenAI is occupying significant headspace of security leaders as another challenge to manage, but also offers an opportunity to harness its capabilities to augment security at an operational level - said Richard Addiscott, Senior Director Analyst at Gartner.
A technológiai fejlesztések terén a mesterséges intelligencia a modern tudomány kiemelkedő vívmánya, mely átalakítja az életünket, a munkánkat és a körülöttünk lévő világgal való interakcióinkat. Az MI legújabb fejlesztései nem csak technológiai szempontból lenyűgözőek, hanem jövedelmező lehetőségeket is kínálnak azon személyek számára, akik hasznot szeretnének húzni ebből az újabb digitális forradalomból.
Search engine volume will drop 25% by 2026, due to AI chatbots and other virtual agents. GenAI solutions are becoming substitute answer engines.
Rövid elemzést tett közzé az Erste a Gloster Cloud és a Systemfarmer egyesüléséről, eszerint “a lépés egyértelműen pozitív. (...) a tranzakció értékteremtő, és növeli a részvényesi értéket.”
A memória létünk és identitásunk szempontjából alapvető fontosságú. A tanulás célja, hogy az agyban tárolt ismeretek szükség esetén gyorsan vagy intuitív módon előhívhatók legyenek. Ez mindenre vonatkozik, amit a mindennapi életben teszünk: készségekre, szokásokra, érvelésre, társadalmi interakciókra és döntéshozatalra is. Bár születésünktől fogva folyamatosan tanulunk, azt kívánjuk, bárcsak gyorsabban tanulnánk és többre emlékeznénk.

Legnépszerűbb cikkek