Hirdetés

ICT TALKS

PODCAST

ICT Global News

VIDEOGALÉRIA
FOTÓGALÉRIA

Iparági megoldások mappa

Az európai és magyar vásárlók is egyre többször választanak fejlett képességekkel, nagy tárhellyel és hosszú üzemidejűvel rendelkező felsőkategóriás okostelefont. 2023 utolsó negyedévében az Apple átvette a vezető pozíciót a Samsungtól Európában.
Az MBH Csoport BUPA platformján nem csak vállalkozást indíthatunk, az eredetileg számlázó asszisztensnek készült felület egy teljeskörű vállalkozói ökoszisztémát épít, ahol a kkv-szektor, a működéshez szükséges szolgáltatók és a bank kölcsönösen segítheti egymást.
Gartner predicts 70% of enterprises adopting GenAI will cite sustainability and digital sovereignty as top criteria for selecting between different public cloud GenAI services by 2027. Cloud technology will continue to be best-suited for delivery of GenAI-enabled applications at scale.
Az, hogy az emberiség túlzottan rászorul-e vagy sem a technológiára kínzó kérdés. Érdemes ezért egy kicsit mélyebben megvizsgálni ezt a problémát. A válasz, ahogy az várható, bonyolultnak fog tűnni. És árnyaltabb mint gondolnánk. Egy olyan időszakban, amikor úgy látszik, olyan világban élünk, ahol a válaszoknak mindig binárisoknak kell lennie, amikor a polarizáció tűnik a normának, és amikor a technológiák áradata érkezik társadalmainkba, nem lehetséges egyetlen és kielégítő választ adni már.

Legnépszerűbb cikkek