Hirdetés

Event

Szabályozás-Reziliencia-Compliance a három fő pillér, amelyek nélkül nem lehet működőképes a vállalat. Szabályozás: NIS2, DORA, eIDAS
Ha a kaszinóban a póker a király, akkor a mostani világunkban az AI a királynő. Feltehetünk mindent egy lapra, és bemondhatjuk az ALL Int, de játszhatunk kisebb tétekben is, lepésről lépésre haladva a céljaink felé. Ahogy James Bond is mondta a Casino Royale-ban: passzol vagy emel? Emelek. All In. És Bond természetesen nyert egy ász drillel a király ellen
Mi lesz a mesterséges intelligencia fejlődésének következő lépcsőfoka, hogyan lép új szintre az automatizáció, miért változtatja meg teljesen a DevOps, azt, ahogyan a szoftverfejlesztésről gondolkodunk – többek között ezeket a témákat járjuk körül az ICT Global Future IT 2023 – Az IT új ruhája című konferencián.
Beköszöntött az XaaS, vagyis az anything-as-a-service korszaka, a kérdés már csak az, hogy készen állunk-e a modellváltásra, vagy akár esetleg az élére is tudunk állni a folyamatnak
Nyárindító partnerrendezvényünkön az IT csapatok mutatják meg főzőtudományukat!
PODCAST

ICT Global News

VIDEOGALÉRIA
FOTÓGALÉRIA

Iparági megoldások mappa

Az elmúlt néhány évben a mesterséges intelligencia képességeinek robbanásszerű fejlődését láthattuk, melynek nagy részét a nagy nyelvi modellek (LLM) fejlődése okozta. Az olyan modellek, mint a GPT-3 megmutatták, hogy képesek emberhez hasonló szövegek generálására, kérdések megválaszolására, dokumentumok összegzésére és még sok másra. Miközben azonban az LLM-ek képességei lenyűgözőek, hatalmas méretük a hatékonyság, a költségek és a testreszabhatóság hátrányaihoz vezet. Ez megnyitotta az utat a modellek egy új osztálya, az úgynevezett kis nyelvi modellek (SLM) előtt.
Felhő, mesterséges intelligencia és együttműködés: ezek a legfontosabb területek, amelyekkel a NATO, az Európai Unió és a szélesebb értelemben vett védelmi ágazat versenyelőnyre tehet szert az új globális biztonsági környezetben. Már nem elég a fegyverkezés és a hardverfejlesztés, a digitalizáció elengedhetetlen, a jövőbeni katonai erők alapját képezi.
A Web3, egyszerűen fogalmazva, az internet következő generációja. Eltérést jelent attól a módtól, ahogyan az online világot megszoktuk. A hagyományos modellel ellentétben, ahol a központi hatóságok, például a technológiai óriások vagy a kormányok erősen kézben tartják a dolgok működését, a Web3 a decentralizációról szól. Ez azt jelenti, hogy a hatalom a felhasználók hálózatában oszlik meg, ami átláthatóbbá és ellenállóbbá teszi a döntéseket.
Az elmúlt években a mesterséges intelligencia jelentős előrelépést ért el a programozás területén. Az MI-vel működő eszközök ma már képesek olyan kódokat írni, melyek ugyanolyan jók vagy még jobbak, mint az emberek által írtak. Ez forradalmasíthatja a szoftverfejlesztés módját, gyorsabbá, olcsóbbá és megbízhatóbbá téve azt.
A Samsung visszavette vezető helyét, az Apple a második, de brutálisan nyomulnak a kínai cégek is: az első ötből kettő kínai. A verseny még élesebb lesz, a kínai belső piac sok érdekességet tartogat még számunkra.

Legnépszerűbb cikkek