Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post

ICT Global Summer IT – Cyber Chef főzőverseny

2023-06-30

Nevezz és versenyezz vagy csak érezd jól magad velünk az ICT Global főzőversenyén!

Figyelem! A rendezvényen a nézők, szurkolók részvétele ingyenes de regisztrációhoz kötött! Vendégeink számára az ebéd és italfogyasztás díjmentes! Részvételi szándékát jelezze a pbeata@ictglobal.hu e-mail címen.

Cyber Chef – az ICT Global első nyárindító eseménye, amelyre nagy szeretettel várunk mindenkit, aki szereti a főzést és a finom bográcsos ételeket.

A helyszín, egy igazi különlegesség: a Pál-völgyi barlang külső kertje, amely a nyári hőségben kellemes környezetet biztosít. Kötetlen jó hangulatú programokkal és rögtönzött szakmai pódiumbeszélgetésekkel is készülünk amíg a csapatok az ebédet főzik. Megmutatjuk, hogy  hogyan kerüld el a munkahelyi kiégést, és mit tehetsz vezetőként a dolgozóid, munkatársaid jólétéért. Mi az a túlterheléses támadás az IT rendszerek ellen és hogyan tudsz ellene felhasználóként védekezni.

Élvezheted a nyári napsütést, a jó hangulatot, kötetlen találkozást a kollégákkal és partnerekkel, mialatt a legjobb vállalati csapatok versenyeznek egymással a Cyber Chef címért. Közben pedig nem maradhatnak el a finom italok és hűsítők sem.

Várunk titeket és üzleti partnereiteket, hogy  összemérjétek csapataitok főző tudását és csapatszellemét az ICT Global Summer IT – Cyber Chef főzőversenyen!

Ha nem versenyzel akkor gyere el és szurkolj a csapatoknak, kóstold meg partenerink étel-ital kínálatát, igyál velünk egy hideg sört vagy fröccsöt, kóstolj prémium rumokat és hallgassd meg szakmai programjainkat. Vendégeinknek a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

 

Program

08:00-09:00

A csapatok érkezése a helyszínre

09:00

KAPUNYITÁS

09:30-12:00

VÁLLALATI EGÉSZSÉG BLOKK

AZ ESEMÉNY KIEMELT VÁLLALATI EGÉSZSÉGSTRATÉGIAI PARTNERE A  MINDiet!
A blokk moderátok: Kasek Roland CMC, Director of R&D-MINDiet

09:30-11:15

  • Rendszerelmélet és szemlélet az egészségvédő táplálkozásban
    Előadó: Dr. Tkacsik Márta - tulajdonos, Patikakert
  • Innováció reggelire (vagy ebédre!)
    Előadó: Szabó Károly - tulajdonos, Living Foods
  • Fényvédelem kívülről és belülről
    Előadó: Dr. Trencsényi Beáta Johanna - orvos, MINDiet
  • Stressz-kezelgetés helyett. Egészséghelyreállítás és egészségmegőrzés a gyakorlatban
    Előadó: Bogdányi Réka - pszichológus, tanácsadó, MINDiet
  • Foglalkoztatás-egészségügy az egészségstratégiától a megvalósításig
    Előadó: Dr. Kassai Ákos - tulajdonos, IQB Medical
  • Magatartásorvoslás a megtartásért. Egészség és teljesítmény együtt a szervezeti egyensúlyért
    Előadó: Kasek Roland CMC - Director of R&D, MINDiet

10:00-12:00

Bőrregenerációs és fényvédelmi tanácsadás

Harangvölgyi Institute

11:15-12:00

Bizonyítékokon alapuló módszerek és megoldások az egészség szolgálatában
kerekasztal-beszélgetés

Résztvevők:
Bogdányi Réka-MINDiet, Dr Kassai Ákos-IQB Medical, Szabó Károly-Living Foods, Dr. Tkacsik Márta-Patikakert, Dr. Trencsényi Beáta Johanna-MINDiet, Kasek Roland CMC-MINDiet

12:00-

EBÉD

Az elkészült bográcsok kóstolása, zsűrizése

12:00-17:00

  • Baltadobálás

Csapatversenyek

  • Hololens kiterjesztett valóság

Próbáld ki a virtuális valóság élményét

  • Mavic Air drón pálya

Kipróbálhatod hogyan boldogulsz egy drónnal az akadálypályán

  • XBOX

A legújabb XBOX élmények

  • Premirum

Prémium rum kóstoló

  • Szekszárdi és Tokaji Borkostóló

Bodri borbirtok és Harsányi pincészet borainak kínálata

  • Sör válogatások

Csíki sörválogatások és cseh kézműves sörök (alkoholmentes sörök is)

 

13:00-14:00

HR BLOKK

13:00-14:00

  • "Megöl a stressz" - avagy stressz a munkahelyen
  • Tudatos életmód - avagy az egyensúly megteremtése. Álom vagy valóság?
  • Mi az, hogy mindfulness?
  • 90 000 óra - 3750 nap - 10,5 év - Mi ez?

Előadó: Vad Ágnes-Coach

14:00-15:00

IT SZAKMAI BLOKK

14:00-14:45

A túlterheléses támadásoktól a mesterséges intelligenciáig

kerekasztal-beszélgetés

Részvevők: Bódis Péter-SMP Solutions Hortobágyi Ágoston-DOQdrive, Keleti Arthur-ITBN, Szalay Dániel-Média1, további résztvevők felkérés alatt

Csapatok

Budafoki Tamás
Zsűri
Gasztronómiai újságíró
Lőrincz György
Zsűri
Chef
Rauf Sven Tamás
Zsűri
Gasztroblogger, étteremkritikus
ASBIS IT Solutions Hungary
ASBIStos, hogy finom!
HEUREKA
Csak enni jöttünk
KIFÜ
Qulináris Qvantumok
MOL
Hack 'n' Heat Heroes
TC2
TotalChefCooking (TC2)
TOPdesk
TOPchefs

Előadók

Bódis Péter
CISO
SMP solutions
Bogdányi Réka
Consultant
MINDiet
Hortobágyi Ágoston
Ügyvezető igazgató
DO-Q-MENT Digitális Kft.
Kasek Roland
Director of R&D
MINDiet
Dr Kassai Ákos
Tulajdonos
IQB Medical
Keleti Arthur
Alapító
ITBN
Szabó Károly
Marketing igazgató
Living Foods
Szalay Dániel
Főszerkesztő
Média1
Dr. Tkacsik Márta
Tulajdonos
Patikakert
Dr. Trencsényi Beáta Johanna
Orvos
MINDiet
Vad Ágnes
Coach

Kiállítók

Rendezvény helyszíne

Részvétel módja

Figyelem! A rendezvényen a nézők, szurkolók részvétele díjmentes de regisztrációhoz kötött! Minden vendégünknek ingyenes italokat és ebédet kínálunk! 

Részvételi szándékod jelezd e-mailben: pbeata@ictglobal.hu, vagy zsurban@ictglobal.hu címen!

Céges csapatok nevezését várjuk a versenyre!

A Csapatok részére:

Jelentkezni maximum 5 fős csapatokkal lehet!

Mivel maximum 15 csapatot tudunk fogadni a versenyre, ezért a nevezéseket a beérkezések sorrendjében tudjuk regisztrálni.

Nevezési határidő: 2023 június 23. éjfélig

Az elkészült ételeket szakértő zsűri bírálja el és választja ki a győztes csapatot.

Gasztró Bírák: Budafoki Tamás-gasztró újságíró, Lőrincz György-chef, Rauf Sven Tamás-gasztro blogger

A bográcsokban bármilyen étel készülhet amit a csapattagok megálmodnak.

A csapatoknak kötelező fantázia nevet választani!

Az elbírálás után az elkészült ételeket az esemény vendégei fogyasztják el.

Kedves induló csapatok! Erősítsétek szurkoló táborotokat, hívjátok meg kollégáitokat és üzleti partnereiteket is az eseményre! Az általatok meghívott vendégek számára a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Az általatok meghívott vendégek névsorát a (meghívó csapat nevével együtt) az alábbi e-mail címre várjuk: event@ictglobal.hu

Egy csapat által meghívható vendégek száma maximum 10 fő lehet a versenyzőkön felül!

Az eseményen a beléptetéskor karszalagot kap minden regisztrált vendég amellyel jogosult a rendezvényen részt venni, továbbá ételt és italt fogyasztani.

Nevezési díj: 95.000 Ft + áfa/csapat

Amit a szervezők biztosítanak:

  • Csapatonként egy db 22 literes bogrács állvánnyal, gázzsámoly, gázpalack
  • víz és áram vételezési lehetőség
  • csapatonként egy munkaasztal a főzéshez
  • papír tányér, pohár és evőeszközök az étkezéshez
  • hűsítő italok, ásványvíz, sör, bor, fröccs, ropogtatni való

 

Amit a csapatoknak kell magukkal hozni:

  • az ételhez szükséges alapanyagok (kérjük vegyétek figyelembe a mennyiségeket a 22 literes bográcshoz)
  • a főzéshez szükséges eszközök: kés, fakanál, vágódeszka, edények, papírtörlő stb.
  • kérjük ne feledjétek a kenyeret, ha illik az élteletekhez
  • Nem tiltjuk ki a rövid italokat de arról mindenki magának gondoskodik

 

Kapcsolat

Tartalmi kérdésekben forduljon Trapp Henci: trapphenci@ictglobal.hu 
Szponzorációval kapcsolatban Urbán Zsolt vagy Kardos Beatrix ad felvilágosítást: zsurban@ictglobal.hu, bkardos@ictglobal.hu 
Szervezés, részvételi lehetőséget illetően forduljon Pap Beátához: pbeata@ictglobal.hu

Jelentkezés

Regisztrációmmal hozzájárulok ahhoz, hogy a rendezvény szervezője adataimat a szervezés során kommunikációs célokra felhasználja, továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy a konferencia szponzorai e-mailben megkeressenek.