Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post

Új szakemberekkel bővült a CETIN Hungary menedzsmentje

MEGOSZTÁS

Két új vezetővel erősítette meg menedzsmentjét a CETIN Hungary Zrt. integrált távközlési infrastruktúra-szolgáltató. Március 7-től Gaszmann György tölti be az újonnan létrehozott digitalizációs és transzformációs igazgatói pozíciót, az új üzemeltetési igazgató a Yettel Magyarországtól érkező Kővári Balázs lett.

Gaszmann György felel majd a CETIN Hungary digitalizációs stratégiájának kidolgozásáért és megvalósításáért, különös tekintettel az innovatív és adatvezérelt technológiák bevezetésére és az ezekből fakadó folyamat-optimalizálási lehetőségekre. Ezeken túl technológiai oldalról támogatja a szolgáltató termékfejlesztési és pre-sales tevékenységét.

Gaszmann György 1999-ben átviteltechnikai mérnökként csatlakozott a Pannon GSM-hez. Később IP hálózattervező mérnökként dolgozott, majd a Telenor vállalatok regionális üzemeltetési cégénél, a Telenor Common Operationnél a technológiai tervezésért felelt. Ezt követően a CETIN Hungary üzemeltetési igazgatója volt, ebből a pozíciójából érkezik a digitalizációs és transzformációs igazgatói posztra.

 

Gaszmann György (fotó: CETIN Hungary)

Az új üzemeltetési igazgató, ugyancsak március 7-étől, a Yettel Magyarországtól érkező Kővári Balázs lesz. Feladata lesz a CETIN mintegy 4000 bázisállomásból, adatközpontokból és IT infrastruktúrából álló országos távközlési hálózatának folyamatos, zökkenőmentes és magas színvonalú működtetése.

Kővári Balázs 1997-ben csatlakozott a Pannon GSM-hez. A hálózattervezési igazgatóságon töltött rövid kitérőtől eltekintve mindig üzemeltetési területen dolgozott, az elmúlt több mint húsz évben vezetőként, hálózati és informatikai területen egyaránt. A CETIN Hungaryhez történő csatlakozásáig a Yettel Magyarországnál informatikai területért felelős vezetőként dolgozott, ahol a műszaki projektcsapat irányításával járult hozzá a Yettel márka sikeres elindításához.

Kővári Balázs (fotó: CETIN Hungary)

PODCAST

ICT Global News

VIDEOGALÉRIA
FOTÓGALÉRIA

Legnépszerűbb cikkek