Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post

A legjobb ICT-menedzser dobogósai

MEGOSZTÁS

Örömmel jelentjük be az ICT Global Szakmai Kiválósági Díj dobogósait, akik kiemelkedő teljesítményeket értek el nem csak az elmúlt egy év során.

Bodrogközi László tavaly év végén a Bizalmi Kör – Vezetői Klub által alapított Leader of The Year díj kisvállalati kategóriájának győztese lett. A versenyben több mint 500 cég vezetője vett részt, akiket a 7 tagú független szakmai zsűri 7 értékelési szempont szerint 3 fordulóban méretett meg. Márciusban a Forbes napi címlapjára került a vele készített életútinterjúval. Júliusban a Bizalmi Kör podcast évadnyitó beszélgetésében osztotta meg vezetői és vállalkozói tapasztalatait. Szeptemberben a TedX Debrecen előadói közé hívták meg, majd tartotta meg előadását. Ugyanebben a hónapban átfogó felsővezető IT kutatást indított el az EY Magyarországgal, amelyből származó cikkeket több mint 2,1 millióan tekintettek meg. A kutatás célja az volt, hogy releváns információkkal, és mért eredményekkel támogassa a Neuron a hazai vállalkozások döntéshozóit a digitális fejlődés témakörében.

Bodrogközi László CEO, Neuron Kft.

Bódis Péter a kínai technológiák mélyebb megismerése érdekében HSK4-es szintre fejlesztette Kínai nyelvtudását.
Saját ötlete megvalósulásaként 2023-tól az SMP Solutions Zrt. digitálisan tárolt információknak hatékonyabb védelmében, immáron szakértő, interaktív segítségük lett a TEAMS rendszerbe integrált egy kis csevegőrobot (QVIC), aki velünk van, figyel, megjelenik, tanácsot ad, amikor szükséges. “Csevegünk vele, kérdezzük és tanulunk tőle, megfogadjuk információbiztonsági tanácsait! Van, amikor fontos kérdésekkel jön, melyre mielőbb válaszolnunk kell, mert mostantól a sebesség is számít.
Az új, folyamatosan fejlődő szolgáltatás olyan jövőbemutató, innovatív informatikai eszközrendszerrel valósulhatott meg, mellyel magasabb szintre emeltük a vállalati informatikai képzési- és kommunikációs kultúrát, célként megjelölve az információbiztonsági tudatosság növelését.” Információbiztonságért felelős vezetőként napról napra látva az információbiztonság tudatosításának egyre fontosabb szerepét, érezve személyes felelősségét, keresett egy hatékony, mindig aktuális tudást átadó, könnyen befogadható, megismételhető, mérhető, mégis kedvelhető megoldást erre, a mai világunkban „kötelező” feladatra, a kiberbiztonság ezen a területén, komoly tapasztalattal rendelkező, otthonosan mozgó fejlesztő cég a Quadron Zrt. szakemberei segítségével. Már a gyakorlatban látszik, hogy létezik ilyen megoldás, mely valós üzleti igényként jelentkezik egy nagyvállalat életében, vagyis az információbiztonság tudatosítása ChatBot-tal automatizálható, élménnyé tehető.

Bódis Péter CISO, SMP

 

IT EXPERTS-TECH LEADERS 2024 FELHŐ A JAVÁBÓL KONFERENCIA

PODCAST

ICT Global News

VIDEOGALÉRIA
FOTÓGALÉRIA

Legnépszerűbb cikkek

ICT Global News

Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy ne maradj le az IT legfontosabb híreiről!