Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post

Melyik vállalatnál a legmagasabb az IQ?

MEGOSZTÁS

Ezt vizsgálja a Mensa HungarIQa Egyesület. Idén kilencedik alkalommal rendezik meg az "Év intelligens vállalata" versenyt Magyarországon. A díjat az a cég nyerheti el, amelyik a legmagasabb intelligenciahányados-átlagú munkavállalói csapatot delegálja.

Minden évben nagy küzdelem zajlik az „Év intelligens vállalata” címért, melyet az eredményhirdetést követően a nyertes cég büszkén viselhet, kommunikálhat. A díjat a Mensa HungarIQa Egyesület, a legmagasabb intelligenciájú embereket tömörítő szervezet adja át.

A feladat egyszerű: a versenyben induló vállalatot képviselő csapattagoknak a legmagasabb intelligenciaátlagot kell felmutatnia, két fordulóban. Az első lépcső egy online teszt. A legjobb eredményt elérőket kérik fel a második lépcsőben való részvételre, ami már egy személyes jelenlétet igénylő, hivatalos Mensa-teszt.

A lebonyolítás diszkrét: kizárólag a tesztíró munkavállalók tudhatják meg saját eredményüket, a cégvezetők és a közvélemény pedig a három legjobb vállalat nevét ismerhetik meg a novemberi díjátadón. Az esemény évről évre egyre népszerűbb: a verseny története során 170 munkáltató (kis-, közép- és nagyvállalati kategóriában) több mint 7000 munkavállalót nevezett a versenybe. 2022-ben a nagyvállalati kategóriát a Blackrock Hungary Kft. nyerte meg. Ezt a díjat korábban a Nokia és a Morgan Stanley három ízben, az Ericsson pedig kétszer szerezhette meg.

Az idei versenyre az IntelligensVallalat weboldalon lehet nevezni május 26-ig.

PODCAST

ICT Global News

VIDEOGALÉRIA
FOTÓGALÉRIA

Legnépszerűbb cikkek