Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post

AI akadémia – Így lehet felhozni a dolgozók digitális tudását

MEGOSZTÁS

A Deloitte azon kezdeményezésének részeként, hogy az Egyesült Államokban és Indiában akár 10 ezer szakembert képezzenek ki mesterséges intelligencia terén, a Deloitte AI Academy kibővíti tananyagát a generatív mesterséges intelligencia képzéssel, amelyet a szakemberek és az ügyfelek egyaránt igénybe vehetnek.

A Deloitte bejelentette a Deloitte AI Academy kibővítését, hogy személyre szabott generatív mesterségesintelligencia-képzési tanterveket biztosítson szakembereknek, megerősítve elkötelezettségét a pályakezdő szakemberek képzettségének javítása és készségekkel való felruházása iránt. valós mesterséges intelligencia és adattudományi projektekhez szükséges. A 10 ezer Deloitte-gyakorló képzése során az AI Akadémia tanterveket dolgoz ki az Egyesült Államok és India főbb egyetemeivel és technológiai intézeteivel együtt (Virginia Tech és az Indian Institute of Technology Roorkee).

Ezekkel az intézményekkel együttműködve az Akadémia hallgatói hozzáférhetnek a mesterséges intelligencia témájával foglalkozó megbecsült oktatókhoz, valamint kutatásokhoz, innovatív ötletekhez, koncepciókhoz, gyakorlati gyakorlatokhoz és szellemi tulajdonhoz, valamint a Deloitte területi és iparági tudásához, ami nem könnyű kombináció. máshol elérhető.

Számos tanfolyam áll rendelkezésre a szakemberek minden szintjén, az alapszintű generatív mesterséges intelligencia folyékonyságától a mélyebb műszaki ismeretekig, mint például a haladó azonnali mérnöki technikák és a finomhangolás, valamint a műszaki szakemberek előzetes minősítéseiig, a technológiai cégekkel együttműködve a kulcsfontosságú területeken való ismeretek fejlesztése érdekében. a legmodernebb adatokra és technológiákra összpontosít. A Deloitte például a generatív mesterséges intelligencia és más gyorsított technológiák oktatását kínálja az NVIDIA Training által kidolgozott kurzusok kurzusain keresztül.

A Brandon Hall Group elnyerte a Deloitte AI Akadémiát a kompetenciák és készségfejlesztés legjobb előmeneteléért. Az Akadémia együttműködik a Deloitte AI Institute-tal, tanulást és fejlesztést biztosítva, hogy kiegészítse az intézet azon törekvését, hogy elkötelezett beszélgetések és innovatív kutatások révén támogassa az AI pozitív növekedését és fejlődését, beleértve a Trustworthy AI keretrendszert is. A leendő hallgatók és ügyfelek többet megtudhatnak a programról a Deloitte AI Academy weboldalán.

 

PODCAST

ICT Global News

VIDEOGALÉRIA
FOTÓGALÉRIA

Legnépszerűbb cikkek