Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post

Meghatározó pillanathoz értünk

MEGOSZTÁS

Mindig is gondolkodó, innovatív ember voltam. Folyamatosan keresem az új feladatokat, lehetőségeket, amelyekkel valami olyat alkothatok, ami egyedi, új és legfőképpen magas minőségű. A kedvenc kávézómban a szokásos flatwhiteommal és laptoppal az asztalomon a napi híreket böngészve jött a felismerés, hogy kialakult egy történelmi helyzet az IT-médiapiacon, egy űr, amit ki kell tölteni és ami megoldásért kiált. Elkezdtek keringeni a fejemben a gondolatok, és azon kaptam magam, hogy már tudom is, mit akarok létrehozni.

Urbán Zsolt, az ICT Global alapítója a Grand Opening Konferencián (fotó: ICT Global)

Ez volt az ICT Global első napja. Éreztem, hogy egy ilyen nehéz gazdasági környezetben is életre lehet hívni egy minden elemében prémium, üzleti IT-médiaportfóliót. Mindez legyen informatív, a célcsoportjának szóló strukturált tartalommal, hiteles és naprakész információkkal segítsen a piaci, valamint szakmapolitikai döntéshozóknak az eligazodásban.

Persze ehhez kell egy szakmailag kiemelkedő csapat is. Ez volt a következő feladat, mert azt biztosan tudtam, hogy nem nekem kell a legokosabbnak lenni „a szobában”, de olyan emberekkel kell körülvennem magam, akik a szakma legjobbjai. Olyan újságírókat és szakembereket kértem fel, akik a saját területükön profik, és ezzel máris garantált lesz az a szakmai tartalom, amivel a legmagasabb elvárásoknak is megfelelő lapot tudunk készíteni.

A mai kornak megfelelően elsősorban az online és digitális tartalmakra kellett fókuszálni az induláskor, de nem tudok kibújni a bőrömből és elfelejteni a 22 éves printmédiában eltöltött időt. Hiszek a nyomtatott szavak erejében és varázsában, és ezt szerettem volna önöknek, olvasóknak is átadni. Ez a kiadvány azért készült, hogy maradandó nyomot hagyjunk, hogy holnap, a jövő héten, a jövő hónapban is le lehessen venni a polcról a magazint és belelapozni.

Természetesen nem állunk meg itt, eltökélt szándékunk, hogy egy éven belül az ICT Global legyen a piacvezető média ebben a szegmensben. Folyamatosan fejlődünk, jól kidolgozott stratégia mentén újabb és újabb portfólióelemekkel gazdagítjuk a kínálatunkat. Már nézhetik, hallhatják podcastjainkat, olvashatják a közösségimédia-felületeinket, hírlevelünket, online magazinunkat, élőben láthatnak bennünket a konferenciákon és készülünk egy olyan szakmai platform létrehozására, ahol az ICT-piac szereplői megoszthatják egymással a tudásukat, tapasztalataikat.

Büszkeséggel és örömmel tölt el, hogy már a megjelenést követő első napokban, hetekben is kiemelkedő figyelem kísérte a Globalt. Rengeteg pozitív visszajelzést, biztatást kaptam, kaptunk a szakma elismert döntéshozóitól, ami számomra azt igazolja, hogy jó úton járunk és igenis szükség volt erre a friss médiaplatformra.

IT EXPERTS-TECH LEADERS 2024 FELHŐ A JAVÁBÓL KONFERENCIA

PODCAST

ICT Global News

VIDEOGALÉRIA
FOTÓGALÉRIA

Legnépszerűbb cikkek

ICT Global News

Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy ne maradj le az IT legfontosabb híreiről!