Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post

Sass Katalin

MEGOSZTÁS

A szakmai életműdíj nyertese által társalapított cég története több mint 3 évtizedre nyúlik vissza. A rengeteg szakmai tapasztalat, több mint 3 ezer céges ügyfél és rengeteg piaci innováció mellet talán a legnagyobb érdem, hogy több mint 1 millió munkavállaló bérét számfejtik a saját fejlesztésű rendszereikkel, így legalább ennyi család hónapkezdése mosolygósabb, gördülékenyebb.

Sass Katalin sok éves tapasztalattal, kiváló érzékkel érez rá az innováció hasznos irányaira és a jövő piaci igényeire. A hazai HR-informatika és szolgáltatás piacvezető cégének a NEXON-nak társalapítója, ügyvezetője. Közgazdasági tanulmányokat folytatott, de szinte azonnal a programozás, a szoftverfejlesztés területére “csábították”, további tanulmányait is ezen a területen folytatta.  A tanulásnak, a szakmai, módszertani fejlesztésnek most sincs vége.

Katalin irányítja a vállalat operatív tevékenységét: a termékfejlesztést, szolgáltatást, értékesítést. Mindenről tud, ami a vállalatnál történik és mindenre oda is figyel. Sokféle szerepkörben szolgálja a kezdetektől a cég érdekeit: üzletasszony, tárgyalópartner, vezető munkatárs. Emellett családanya- a szó hétköznapi és vállalati-közösségi értelmében is. Vallja, hogy azok a cégek sikeresek, amelyek közösséget építenek. Mindemellett társadalmilag érzékeny vezető, a NEXON számos CSR kezdeményezés mellé állt, fennállása óta aktív társadalmi szerepvállalást folytat.

Sass Katalin ügyvezető, NEXON

 

PODCAST

ICT Global News

VIDEOGALÉRIA
FOTÓGALÉRIA

Legnépszerűbb cikkek