Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post

Új HR-vezető az eMAG-nál

MEGOSZTÁS

Váradi Csilla lett idén januártól az eMAG Magyarország humánerőforrás-igazgatója. A Foodpandától érkező szakember első feladatai közé tartozik a vállalat új székházba költözésének, illetve az új, high-tech logisztikai központba való átköltözésnek a támogatása.

A vállalat ugyanis tavasszal a jelenleginél nagyobb, ultra modern székházba költözik a hamarosan elkészülő Liberty irodaház déli, Könyves Kálmán körúti szárnyában két emeletet foglal majd el, ahol egy hatékony hibrid munkavégzésen alapuló közösséget fognak kialakítani. Ugyancsak tavasszal veszi használatba az eMAG a dunaharasztin felépülő új, 117 ezer négyzetméteres logisztikai központjának következő ütemét, amely a korábbi több különálló logisztikai bázist fogja kiváltani – így a munkavégzés gyors és hatékony átszervezése a Váradi Csilla által vezetett humánerőforrás-részlegre is számos feladatot ró.

 

Váradi Csilla (fotó: eMAG)

 

Az eMAG-hoz való csatlakozását megelőzően Váradi Csilla több mint két és fél évet töltött el HR-igazgatóként a Foodpandánál, ahol az alkalmazotti létszám megtöbbszörözésével párhuzamosan a HR rendszer teljes megújítását és kiépítését vitte véghez csapata segítségével, ezzel is növelve a cég munkaerő-piaci helyzetét hazánkban.

Ezt megelőzően a kozmetikai termékeket gyártó Avon helyi leányvállalatának HR Business Partner tisztségét töltötte be, ahol a budapesti informatikai részleg bővítését koordinálta a vállalati digitalizációs átalakulás felügyelete mellett – együttműködve a vállalat külföldi felsővezetőivel. Váradi korábban aktívan működött közre az IT Services Hungary helyi csapatának több ezer főre való bővítésében, valamint később a CPL Integrated Services HR csapatát erősítette, ahol több száz főt támogatott napi szinten.

PODCAST

ICT Global News

VIDEOGALÉRIA
FOTÓGALÉRIA

Legnépszerűbb cikkek