Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post

Pataki Tünde

MEGOSZTÁS

A díj nyertese gazdag tapasztalatokkal rendelkezik stratégiaalkotás, emberi kapcsolatok és a sales művészete terén. Partnerei és munkatársai egyetértenek abban, hogy kivételes személyisége és szaktudása a legjobbak közé emeli az informatikai piacon. Díjazottunk számára kiemelten fontos a tudásátadás, így az elmúlt évek során nem csak szakmai, de komoly társadalmi és értékeket is létrehozott. A kategória nyertese a zsűri szoros pontozása alapján: Pataki Tünde

Pataki Tünde jelenleg az Invitech Stratégiai Terület Üzletágvezetője, aki 22 éves IT-Telekommunikációs szektor, azon belül több mint tíz éves vezető értékesítési tapasztalattal rendelkezik. Pályafutása túlnyomó részét nagy és közép vállalatok támogatásával töltötte.

Pataki Tünde karrierjének főbb állomásain a PanTel-nél Site Manager, az Invitelnél a Head Project Management and Presales Group, majd az Invitechnél Enterprise and Government Sales Leader és jelenleg Head of Strategic Sales pozíciókat betöltve kimagasló tapasztalatot, folyamatos tanulmányok segítségével kimagasló tudást szerzett a projekt menedzsment, a kereskedelem és annak feladatkörei, és legfőképp az emberi szakmai kapcsolatok, people management, mentoring és coaching területén. Az utóbbi években magas hangsúlyt fektetett mindezen tudásának megosztására, a szakma minden tagja számára elérhetően, ingyenesen. Állandó előadója szakmai konferenciáknak, írásai megtalálhatóak a legolvasottabb magazinokban. Legyen szó munkahelyi kollégákkal való beszélgetésről, vagy hazai szakmai fórumokon való megjelenésről, mindig arra törekszik, hogy üzenete és annak tanításai előre vigyék azt az ügyet, amit nagyon fontosnak tart: hogy Magyarország felzárkózzon az európai elithez, az informatikai szakemberek kereskedelmi, és menedzsment tudásában.

Pataki Tünde, Invitech Stratégiai Terület Üzletágvezetője

Tünde az elmúlt egy évben több cikket jelentetett meg a legolvasottabb és legelismertebb IT magazinokban, tíznél több konferencia beszélgetéseiben vett részt vagy tartott üzleti reggeliket, magas számú és különböző piaci szereplőket, kollégákat ezekkel elérve és megszólítva. Mind a közösségi médiában, mind a szaklapokban és a személyes eseményeken nagyszerű visszajelzéseket kapott arról, hogy tevékenysége rendkívül hasznos, abból sok tudást merítenek azok, akik ahogy Ő is, szeretnék a hazai informatikai piacot olyan szemlélettel megerősíteni, ami Európában a legjobbak közé emelheti. A cikkeiben olvasható és a különböző eseményeken elhangzó szavainak legfőbb üzenete az ágazat kereskedelmi és azon belül is emberi oldalának megértését célozzák. A konzultatív sales, a bizalom kiépítése, ezeknek módszere az informatikai üzletágon is túlmutat, hiszen minden területen alkalmazható. Az emberi kapcsolatok, vezetői pszichológia szintén olyan üzenetek, amiket szakterülettől függetlenül mindenki felhasználhat a mindennapi életében.

Fontos megjegyezni, hogy Tünde minden alkalommal a sok éves tapasztalataiból merítve, valós példákat hoz fel, amik mindenki számára tanulságosak. Nem az elméletet részesíti előnyben, hanem a kézzelfogható példákat. Tünde úgy szólít meg sokakat, hogy azzal hiányt pótlóan, másoktól eltérően, folyamatos segítséget ad mindenki szakmai és emberi fejlődéséhez.  Az informatikát úgy magyarázza el ahhoz nem értőknek is, hogy az sokkal közelebb kerüljön hozzájuk. Mind az Invitechnél, mind a teljes szakmában követendő példa. Kedves, mosolygós és közvetlen személyisége írásait és beszélgetéseit is áthatják, aminek tudása és tapasztalata mellet rendkívül nagy szerepe van abban, hogy közönségéhez őszintén és könnyedén el tud jutni.

 

PODCAST

ICT Global News

VIDEOGALÉRIA
FOTÓGALÉRIA

Legnépszerűbb cikkek