Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post

Változás a Vodafone Digitális Díjnál, március végéig lehet jelentkezni

MEGOSZTÁS

Meghosszabbította március 24-ig a jelentkezési határidőt a Vodafone Digitális Díjra a Vodafone Magyarország Alapítvány. A 15 millió forint összdíjazású megmérettetésen három kategóriában hirdetnek győztest és idén először inkubációs különdíjat is kioszt a zsűri.

(kiemelt fotó: Vodafone Magyarország)

Az eredeti határidőhöz képest egy hónappal később, 2023. március 24-ig adhatják le pályázati anyagukat azok, akik egy aktuális, sokakat érintő társadalmi problémára, kész termékkel vagy szolgáltatással nyújtanak megoldást. Az innovációs versenyre a Kis- és középvállalkozások digitalizációja, FinTech, és Fenntartható energia kategóriákban jelentkezhetnek az érdeklődők.

Az idei pályázat újdonságaként a zsűri a K&H Bank Zrt-vel együttműködésben egy különdíjat is kioszt. A kiválasztott pályázó tagságot kap Magyarország legnagyobb nagyvállalati, iparágfüggetlen Start it @K&H elnevezésű inkubációs programjába. A Start it @K&H a K&H Csoport startup vállalkozásokat támogató programja, melynek keretében a kezdő vállalkozásokat saját igényeikhez igazodva, velük közösen gondolkodva segíti a fejlődésben és támogatja a növekedésben.

A Vodafone Digitális Díjat 2018-as debütálása óta minden évben meghirdette a Vodafone Magyarország Alapítvány. Az öt ciklusban több mint 500 pályázat érkezett. A jelentkezők közül harminchat szervezetet karolt fel az alapítvány és összesen 60 millió forint támogatási összeg került kiosztásra. A szervezők idén is olyan, már létező termékeket, szolgáltatásokat és digitális megoldásokat várnak, amelyek a pályázat keretében továbbfejleszthetők.

PODCAST

ICT Global News

VIDEOGALÉRIA
FOTÓGALÉRIA

Legnépszerűbb cikkek