Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post

Partnerségre lép az ICT Global és a Neumann János Nonprofit

MEGOSZTÁS

A Neumann János Nonprofit Közhasznú Kft., amely a Nemzetgazdasági Minisztérium háttérintézményeként, közfeladatot ellátva működteti a magyarországi 5G, MI, Blockchain és Drón Koalíciókat, a piacon egyedülálló partnerségre lép az ICT Globallal.

Az ICT Global magazin, mint Magyarország legdinamikusabban fejlődő informatikai magazinja, a mai nappal hivatalosan is a Neumann János Nonprofit Közhasznú Kft. gondozásában lévő technológiai koalíciók, azaz az 5G, Drón, Blockchain, Mesterséges Intelligencia koalíciók együttműködési platformjának elsődleges médiapartnerévé válik.

Mit jelent ez a gyakorlatban? Azt, hogy magazinunk hasábjain első kézből olvashatják a koalíciók gondozásában lévő területeket érintő legfrissebb híreket, pályázatokat, javaslatokat és jogszabályokat.

ICT Global és Neumann János Nonprofit kizárólagos partnerség
ICT Global és Neumann János Nonprofit partnerség

A Neumann Nonprofit Közhasznú Kft. célja a szakmai és állami szereplők összekapcsolása, az innovatív technológiák elterjesztése a versenyképesség javítása és üzleti élet hatékonyabbá tétele érdekében. Tevékenysége fókuszában a technológiai eszközök, megoldások, technológiát érintő tartalmakat és szolgáltatásokat fejlesztő vállalkozások támogatása, piacra lépésének elősegítése áll. Az ICT Global a kitűzött célok elérésében támogatja széleskörű szakmai portfóliójával és szaktudásával a szervezetet, hogy valamennyi felületén releváns és hasznos információkkal szolgáljon az olvasók és hallgatók számára a hazai infokommunikációs szektort érintő koalíciós történésekről.

Az együttműködés első szakmai mérföldköveként a mai napon, a Koalíciók Napjának szakmai programján az erről szóló megállapodást alá is írták a felek.

PODCAST

ICT Global News

VIDEOGALÉRIA
FOTÓGALÉRIA

Legnépszerűbb cikkek