Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post

Egy hazai FMCG-cég 5 év alatt áll át teljes digitalizáltságra

MEGOSZTÁS

Beindul és 5 év alatt végbemegy a teljes digitális transzformáció a Diageo-nál, az IBM és a SAP együttműködésével.

Informatikai környezetének teljes korszerűsítésére indított programot a világhírű italmárkák gyártásáról és forgalmazásáról ismert Diageo. A többek közt a Guinness, a Smirnoff és a Johnnie Walker márkákat birtokló Diageo a folyamatainak újratervezését és fejlesztését célozza meg, mind a 180 országra kiterjedően, ahol a vállalat működik. A vállalat eddigi legnagyobb és legátfogóbb stratégiai projektjének kivitelezésére az SAP és az IBM fogtak össze.

A világszerte 180 országot lefedő program forradalmasítja a Diageo informatikai környezetét: piacvezető technológiával támogatott, intuitív folyamatokat vezet be azzal a céllal, hogy több információt biztosítsanak a vállalaton belül a jobb és gyorsabb döntéshozatalhoz. Ez az átalakítás fokozza a Diageo üzleti ellenálló képességét a folyamatosan változó külső környezetben, javítja ügyfélszolgálati tevékenységét, és segíti a vállalatot a gyorsan változó fogyasztói bázishoz való alkalmazkodásban.

A program keretében az IBM Consulting támogatásával a felhőalapú RISE with SAP S/4HANA Cloud vállalatirányítási rendszerre térnek át. A Diageo az új modell bevezetésével biztosítja, hogy informatikai infrastruktúrája egyszerűsödjön és világszerte élvezhesse a központi támogatást.

Az IBM Consulting, amelyet a projekt vezetésére választottak, kifejezetten nagy tapasztalattal rendelkezik a fogyasztói szektorban az SAP S/4HANA Cloud platformra váltás támogatásában. A Diageo, az SAP és az IBM együtt fog dolgozni azon, hogy a legújabb technológiát alkalmazva hatékonyabbá tegyék a Diageo üzletmenetét.

Az ötéves program számos területen átalakítja a Diageo üzleti és pénzügyi működését

  • Az újragondolt munkafolyamatok lehetővé teszik a megrendelések valós idejű nyomon követését globális szinten, és elősegítik a hatékonyabb ügyfélkapcsolatot és a jobb ügyfélkiszolgálást.
  • Az egységes működési platformra való áttéréssel a Diageo egyszerűsíteni fogja technológiai támogatási modelljét és informatikai portfólióját, megkönnyíti a vállalat üzleti tevékenységét és a lehetőséget biztosít a fejlődésre a változó fogyasztói trendek és piaci igények közepette.
  • A program átalakítja a Diageo jelentési gyakorlatát is, így a vállalat jobb rálátást kap a kereskedelem eredményeire és a növekedési lehetőségekre.
  • A megfelelőségi és kontrolling területek digitalizálása rugalmasabbá, ugyanakkor megbízhatóbbá, így a változó piaci feltételekhez alkalmazkodóbbá teszi az üzletet.
PODCAST

ICT Global News

VIDEOGALÉRIA
FOTÓGALÉRIA

Legnépszerűbb cikkek