Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post

Az SAP-piac fejlődésére jó válasz lehet itthon a fúzió

MEGOSZTÁS

Az Adesso összevonja magyarországi leányvállalatait, az adesso orange Kft.-t és az adesso Hungary Software Kft.-t, hogy erősítse pozícióját hazánkban. Az egyesített üzleti szervezet teljeskörű támogatást nyújt majd az ügyfeleknek az SAP S/4HANA és felhőtechnológiákra való átállásban.

Az Adesso Group, az IT-szolgáltató megerősíti magyarországi jelenlétét azzal, hogy összeolvasztja a magyarországi leányvállalatait. Az Adesso Hungary Software Kft. és az Adesso Orange Kft. tevékenységei közös üzleti szervezetbe kerülnek, hogy az ügyfeleknek teljeskörű támogatást nyújthassanak az SAP S/4HANA rendszerre és felhőalapú technológiákra való átállás során. A két leányvállalat az összeolvadás által erősebb SAP- és felhőalapú szolgáltatásportfóliót kínál majd egyetlen forrásból. Az Adesso ezzel célzottabbá kívánja tenni a magyar vállalatok informatikai architektúrájának migrációját a rugalmas, felhőalapú rendszerek felé.

A fúzióval hosszú távon a magyar gazdaság is profitálhat, hiszen az informatikai rendszerek megbízhatósága és hatékonysága javulhat, és az üzemeltetés területén költségmegtakarítás érhető el. Az Adesso Hungary, az Adesso Orange és a LeanNetworking Kft. közös erővel fogják támogatni ügyfeleik digitális átalakulását az SAP S/4HANA és az SAP Business Technology Platform segítségével. Frank Beck, az Adesso Orange igazgatósági tagja szerint Magyarországon gyorsan növekvő SAP-piaccal állnak szemben, és sok ügyfél professzionális projekttámogatásra van szüksége. Az Adesso stratégiájának megfelelően a megerősített magyarországi üzleti jelenléttel bővíti tovább SAP-tevékenységét Európában.

IT EXPERTS-TECH LEADERS 2024 FELHŐ A JAVÁBÓL KONFERENCIA

PODCAST

ICT Global News

VIDEOGALÉRIA
FOTÓGALÉRIA

Legnépszerűbb cikkek

ICT Global News

Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy ne maradj le az IT legfontosabb híreiről!