Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post

A magyar felhasználókra is optimalizálta alkalmazását a Binance

MEGOSZTÁS

Tovább bővítette jelenlétét a közép-európai országokban a Binance, előtérbe helyezve a felhasználók kényelmét. A világ vezető kriptotőzsdéje kifejezetten a magyar felhasználók igényeire szabva tette elérhetővé mobilalkalmazását.

(Kiemelt kép: Freepik)

A Binance bejelentette: saját fejlesztésű applikációját magyar felhasználókra is specializálta. Az alkalmazás könnyű hozzáférést nyújt a világ elsőszámú blokklánc ökoszisztémájához, biztosítva a kényelmes használatot bárki számára bárhol és bármikor. A vezető kriptotőzsde több mint 150 millió felhasználó bizalmára építve biztonságos platformot kínál a kriptovaluták vásárlásához és eladásához az iparág legversenyképesebb költségszintje mellett. A frissített mobilalkalmazással a magyarországi felhasználók könnyedén hozzáférhetnek a régiójukban elérhető összes blokklánc-termékhez és -szolgáltatáshoz.

A Binance közölte, változatlanul elkötelezettek magyarországi jelenlétük bővítése mellett, céljuk minél több lokalizált megoldást biztosítani a felhasználók számára. Ezen törekvés jegyében készült el többek között a Binance Academy hazánkra szabott weboldala, amely sokszínű oktatási tartalmakat kínál a kripto-témában. A Binance magyarországi jelenléte a múlt hónapban a Ferencváros labdarúgócsapatával való együttműködéssel is erősödött, mivel a kriptőzsde növelni kívánja a Web3- tudatosságot a futball szerelmesei körében.

„Óriási potenciált látunk Magyarországban, elkötelezettek vagyunk a felhasználói élmény javítása mellett, hogy még élvezetesebb legyen a platformunk kezelése. A magyar felhasználók érdeklődése jól láthatóan növekszik a kriptovaluták iránt. Egy felmérésünk során a válaszadók több mint 75%-a fejezte ki szándékát, hogy továbbra is szeretne kriptovalutákba fektetni” – közölte Kyrylo Khomiakov, a Binance közép- és kelet-európai régiójának vezetője.

Szavait alátámasztják a Binance közelmúltban végzett magyarországi, iparági vizsgálatainak eredményei is. Ezek szerint az országban aktívan tőzsdézők 90,8%-a 18 és 45 év közötti férfi; a felhasználók jelentős hányada, 89,2%-a már rendelkezik kriptopénzzel, további 2,7% pedig tervezi, hogy befektet erre a területre. A válaszadók körében továbbra is a Bitcoin a legnépszerűbb (20%), amelyet szorosan követ az Ethereum (18%) és a BNB (15,5%). A felmérésben összesen 1662-en vettek részt.

PODCAST

ICT Global News

VIDEOGALÉRIA
FOTÓGALÉRIA

Legnépszerűbb cikkek