Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post

Fotelből alapíthatunk céget

MEGOSZTÁS

Az MBH Csoport BUPA platformján nem csak vállalkozást indíthatunk, az eredetileg számlázó asszisztensnek készült felület egy teljeskörű vállalkozói ökoszisztémát épít, ahol a kkv-szektor, a működéshez szükséges szolgáltatók és a bank kölcsönösen segítheti egymást.

Immár a dolgozószoba kényelméből indíthatunk céget, az ehhez szükséges ügyintézés online elvégezhető az MBH Csoport BUPA platformján. A szolgáltatásplatform megújult: a vállalkozásindításon felül az eredetileg számlázó asszisztensként indult felület egy olyan vállalkozói ökoszisztémát épít, amelyben a kkv-szektor vállalkozói, a működésükhöz szükséges szolgáltatók és a bank kölcsönösen segítheti egymást.

Így az összes, egy cég alapításához és működtetéséhez szükséges funkció és kényelmi szolgáltatás egy helyen érhető el.

A program lépésről lépésre vezeti végig ügyfeleit a cégalapítás folyamatán, olyan szolgáltatásokat is beleértve, mint a jogi tanácsadás, vagy a vállalkozás profiljához leginkább illő könyvelő kiválasztása és leszerződtetése. Segíti a cégalapítás megtervezését is: a leendő vállalkozó adó- és cégforma-választó kalkulátorral pontosíthatja terveit, ingyenes edukációs anyagokból és webináriumokból tájékozódhat, vagy elindíthatja az első pénzforgalmi bankszámla megnyitását.

A számlázó szolgáltatások mellett pénzforgalmi funkciókat is kínál a platform: összeköthető vállalkozói bankszámlákkal, így teljes áttekintést ad az egyenlegekről, kintlévőségekről és a fizetendő tételekről, az utóbbiak kiegyenlítésére közvetlenül a rendszerből tranzakció is indítható. A számlázóhoz hozzáférést lehet adni a könyvelőnek is, így a könyvelés, illetve bevallásokkal kapcsolatos feladatok is intézhetőek egyszerűen.

A BUPA a számlázó programok piacán egyedüliként rendelkezik magasfokú biztonságot garantáló banki háttérrel, az MBH Bank aktív ügyfeleinek díjmentes a használata.  

Kkv közösségi tér

A BUPA egyediségét az adja, hogy közösséggé is szervezi az ügyfeleket, a piaci szolgáltatókat és a banki szereplőket. Az együttműködés minden szereplője profitál ebből:

  • a vállalkozások könnyebben hozzájutnak azokhoz az információkhoz és kényelmi szolgáltatásokhoz, amelyek a napi működéshez, a növekedéshez szükségesek,
  • a szolgáltatók potenciális ügyfeleket érnek el, mindehhez pedig egy biztonságos és modern banki háttér áll rendelkezésükre.

Az MBH Bank mikro- és kisvállalkozások üzletága

egymilliárd forint éves bevételig ajánlja platformját a leendő és már meglévő vállalkozásoknak,

függetlenül attól, hogy milyen banknál vezetik számlájukat. 

„Tavaly év végén készítettünk egy általános felmérést arról, milyen helyzetben vannak a kkv-k. Az eredmények azt mutatják, hogy bár a gazdasági környezet továbbra is komoly kihívások elé állítja a vállalkozásokat, azok igyekeznek új megoldásokat találni. Fontos prioritásuk a digitalizáció, és a szektoron belüli kapcsolatok erősítése. Ezeket szeretnénk banki oldalról professzionális módon támogatni és új szolgáltatásokkal kiegészíteni, mivel a vállalkozói szektor támogatása és ezáltal a gazdaság élénkítése kiemelt törekvésünk. A pénzügyi szféra elismerése mellett az első felhasználói visszajelzések is érkeznek, melyeket beépítünk a további fejlesztéseinkbe.” 

– mondta a fejlesztés kapcsán Illés Zoltán, az MBH Bank mikro- és kisvállalkozások fejlesztéséért felelős ügyvezető igazgatója.

A BUPA vízióját két szakmai díjjal honorálták: a MasterCard Év bankja 2023 megmérettetésen Az év üzleti szegmensének szóló program kategória első díját, míg a Joint Venture Szövetség Companies for the Future Award gálán a legjobb ökoszisztémát építő vállalatnak szóló különdíjat nyerte el.

(Kiemelt kép: Unsplash)

PODCAST

ICT Global News

VIDEOGALÉRIA
FOTÓGALÉRIA

Legnépszerűbb cikkek