Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post

A leghasznosabb iPhone funkció érkezik a magyar Androidos mobilokra

MEGOSZTÁS

Lassan két hónapja érhető el az amerikai és kanadai Androidos felhasználók számára az iPhone egyik leghasznosabb funkciója, ami most Magyarországra is megérkezik.

A Google június első hétvégéjén már e-mailben értesítette a magyar felhasználókat a Find My Device „Androidra fejlesztett változatáról”, ami a Készülékkereső-hálózat néven fut majd – írta meg a 24.hu. A portál az erről szóló levelezést is megosztotta, miszerint

„A Készülékkeresővel jelenleg akkor tudja meghatározni eszközei helyét, ha csatlakoznak az internethez. Az új Készülékkereső-hálózattal akár offline állapotú eszközeit is megkeresheti majd. Emellett a Gyors párosítást használó kompatibilis tartozékokat is meg tudja majd keresni, amikor nem csatlakoznak az eszközéhez. Ilyen tartozékok például a kompatibilis fülhallgatók és fejhallgatók, valamint a pénztárcákra, kulcsokra vagy kerékpárokra rögzíthető követőeszközök is.”

A tervek szerint a funkció rövid időn belül elérhető lesz az Android 9-et vagy annál újabb operációs rendszert futtató eszközökön, ami több mint egy milliárd készüléket jelent. Ennek segítségével – akárcsak az konkurens vállalatnál – az internetre nem csatlakoztatott készülékek helyzetét is látni lehet majd, akár az offline vagy lemerült mobilokét is.

Ha pedig arra lennél kíváncsi, hogy a Find My Deviceszal ellátott iPhonok közül melyik típust meg vették meg 2024 januárjában a legtöbben, itt megírtuk.

IT EXPERTS-TECH LEADERS 2024 FELHŐ A JAVÁBÓL KONFERENCIA

PODCAST

ICT Global News

VIDEOGALÉRIA
FOTÓGALÉRIA

Legnépszerűbb cikkek

ICT Global News

Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy ne maradj le az IT legfontosabb híreiről!