Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post

Adatközponti SSD-t dobott ki a Kingston

MEGOSZTÁS

Az integrátorokon túl, a hiperskálázható adatközpontok és felhőszolgáltatók is örülhetnek, ugyanis a Kingston Digital új, Data Center SSD-t dob ​​piacra a vegyes felhasználású munkaterhelésekhez, a DC600M Enterprise Class vegyes felhasználású SSD áramkimaradás elleni védelemmel is rendelkezik.

A szolgáltatás minősége a vállalati SSD-kben kritikus fontosságú, mivel az adatközpontok és a munkaterhelések stabilitást és alacsony késleltetést követelnek meg a kiszámítható tárolási teljesítményszint érdekében.

A Kingston legújabb adatközponti SSD-je, a DC600M egy 6 Gbps-os SATA 3.0 tároló 3D TLC NAND-dal és hardveralapú PLP-vel, amely alkalmas vegyes felhasználású munkaterhelésekre nagy volumenű, rackbe szerelhető szervereken.

A memóriatermékek és -technológiai megoldások világelsőjének flashmemóriás leányvállalata ma bejelentette új DC600M Enterprise SSD-jét. A DC600M vegyes felhasználású munkaterhelésekre van optimalizálva, kiváló szolgáltatásminőséggel (QoS), hogy biztosítsa a késleltetést és az IOPS-konzisztenciát a szolgáltatási szintű megállapodások eléréséhez.

A DC600M egy 6 Gbps-os SATA 3.0 tároló 3D TLC NAND-dal, amely alkalmas nagy volumenű rackbe szerelhető szerverekhez. A meghajtó hardver alapú áramkimaradás elleni védelmet tartalmaz áramkimaradási kondenzátorokon keresztül, hogy megvédje az adatokat a váratlan áramkimaradástól, csökkentve az adatvesztés kockázatát, és biztosítja a meghajtó sikeres újrainicializálását a rendszer következő bekapcsolásakor. Az olvasási és írási munkaterhelések széles körében kiszámítható alacsony késleltetési idővel a DC600M rendszerintegrátorok, hiperskálás adatközpontok és felhőszolgáltatók számára készült.

Kingston DC600M SSD
A DC600M adatközponti SSD 480 GB, 960 GB, 1920 GB, 3840 GB és 7680 GB kapacitással érhető el.

A DC600M Data Center SSD jellemzői és műszaki adatai

Hardver alapú PLP: Áramkimaradásos kondenzátorok, amelyek megvédik a felhasználói adatokat a váratlan áramkimaradástól és javítják a teljesítményt.
Kiváló szolgáltatásminőséget (QoS) 1 : Optimalizált teljesítmény-előrejelzés a szolgáltatási szintű megállapodások (SLA-k) eléréséhez.
AES 256 bites titkosítás: Beépített védelem a fontos adatok védelmére.
Akár 7680 GB kapacitás 2 : Bővítse és kezelje a tárhelyet akár 7680 GB kapacitással.
Méretek: 69,9 mm x 100 mm x 7 mm
Interfész: SATA Rev. 3.0 (6 Gb/s) – visszafelé kompatibilis a SATA Rev. 2.0-val (3 Gb/s)
2. kapacitás : 480 GB, 960 GB, 1920 GB, 3840 GB, 7680 GB
NAND: 3D TLC

PODCAST

ICT Global News

VIDEOGALÉRIA
FOTÓGALÉRIA

Legnépszerűbb cikkek