Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post

Automatizálja az e-kereskedelmet és a tartalomkészítést a Publicis

MEGOSZTÁS

Dedikált, házon belüli AI-csapatok dolgoznak azon, hogy integrált AI-megoldásokkal segítsék a tartalomkészítés és a kereskedelem automatizálását.

A tartalomkészítés és az e-kereskedelem automatizálásának érdekében új vezetőket és dedikált csapatokat alakított ki a Publicis Le Pont. A világ második legnagyobb kommunikációs vállalatának, a Publicis Groupe-nak kelet-közép-európai 700 fős csapata, amelyet Sásdi Helga és Konrad Dorabialski vezet, teljeskörű „end to end” digitális megoldásokat kínál a formáció globális ügyfeleinek.

A negyedik ipari forradalom beköszöntével a mesterséges intelligencia megjelenése új készségeket igényel. Annak érdekében, hogy a Publicis Le Pont – a Publicis Groupe cseh, lengyel és magyar szakértői központjait egyesítő formációja – élen járjon ezekben a fejlesztésekben, különösen a kereskedelem automatizálásában, az újító AI technológiák integrálása kulcsfontosságú. Az újonnan létrehozott formációk elsődleges célja, hogy az AI-vezérelt megoldások az írott és vizuális tartalomkészítésbe egyaránt beépüljenek, maximalizálják az AI által kínált lehetőségeket. Az új beruházás és az AI-kompetenciákra való összpontosítás célja a Publicis Le Pont mindhárom központjának erősítése Lengyelországban, Magyarországon és Csehországban, ami magában foglalja csapatok közötti együttműködéseket is.

Az új AI-kereskedelmi csapatot Barbara Grabiwoda, a Publicis Le Pont stratégiai igazgatója, programvezetőként, Chief Strategy Officer pozícióban irányítja, szorosan együttműködve Pawel Piatek, Commerce Delivery Officer operatív vezetővel, aki ezzel a kinevezéssel második szerepkörébe kerül cégen belül. Marcin Skulimowski, a Lodzi Egyetem Fizika és Alkalmazott Informatikai Karának PhD diplomájával a kezében érkezik a csapatba AI Architect pozícióba.

Ehhez a kezdeményezéshez kapcsolódva, a Publicis Le Pont kreatív tartalommenedzsment központja egy olyan generatív AI-központ létrehozásán dolgozik, amely a vizuális és szöveges tartalmak fejlesztésére összpontosít. A csapatot a startupok agilitása jellemzi majd, a termékközpontú gondolkodást helyezve működésének középpontjába. Az alapító csapat vezetője Roy Bar-Adon lesz, tagjai pedig Eric Rainsberry (Creative Lead), János Szabó (Product Lead) valamint Lev Kvichko (Gen AI Engineer). Jelenlegi feladataik mellett szorosabb együttműködést terveznek ügyfeleikkel és Gen AI startupokkal.

Az elkövetkező napokban további új csapattagok kerülnek kinevezésre, akik mind csatlakoznak a csapatokhoz AI prompt engineer and AI Prompt visual artist pozíciókban.

PODCAST

ICT Global News

VIDEOGALÉRIA
FOTÓGALÉRIA

Legnépszerűbb cikkek