Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post

Új kereskedelmi igazgató a CETIN Hungary Zrt.-nél

MEGOSZTÁS

A független, integrált telekommunikációs infrastruktúraszolgáltató CETIN Hungary Zrt. új kereskedelmi igazgatóval erősíti csapatát. Az új vezető, Bóday Tamás több mint húszéves tapasztalattal rendelkezik a távközlési és IT ágazatban.

(Kiemelt kép: CETIN Hungary Zrt.)

A CETIN Hungary Zrt. kereskedelmi tevékenységének irányítójaként az új igazgató nagy szerepet kap a vállalat stratégiájának megvalósításában, amely célja a hagyományos adatcsatlakozási és infrastrukturális szolgáltatások mellett ügyfélközpontú, biztonságos és komplex digitális hálózati megoldások agilis biztosítása.

Bóday Tamás több mint húsz éves tapasztalattal rendelkezik a távközlési és IT területen. Dolgozott projektmenedzsment, termékfejlesztési, kereskedelmi és üzemeltetési poziciókban is, többek között a Vodafone Group Enterprise, a Magyar Telekom, a Nokia és a Kapsch szineiben. A CETIN Hungary Zrt.-hez a Huawei Technologies Hungary-től érkezik, ahol több mint négy évig dolgozott integrált megoldásokért felelős regionális igazgatóként.

A műszaki és gazdasági végzettségű Bóday Tamás jelenleg az Óbudai Egyetem doktori iskolájában készül Phd tudományos fokozata megszerzésére. Szakterülete az ipar digitalizációja. A Pécsi Tudományegyetem címzetes egyetemi docense, 2017 óta a Central European University és az Óbudai Egyetem vendégelőadója, ahol többek közt az adatvezérelt iparról, a dolgok internetéről (IoT) és a negyedik ipari forradalomról (ipar 4.0) tart előadásokat.

PODCAST

ICT Global News

VIDEOGALÉRIA
FOTÓGALÉRIA

Legnépszerűbb cikkek