Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post

Tovább növeli exportképességét az Inventure Automotive

MEGOSZTÁS

Fontos lépést tett a magyar tulajdonú Inventure Automotive a versenyképességének növelése érdekében. A független, kontaktusmentes CAN-busz olvasási és feldolgozási megoldásokat kínáló, elsősorban a nemzetközi piacon jelenlévő cég ugyanis újabb hivatalos engedélyt szerzett több termékének forgalomba hozatalára.

(Kiemelt fotó: Inventure Automotive)

A járműinformatikában több mint 20 éves múlttal és tapasztalattal rendelkező cég összesen négy darab termékre kapott hivatalos engedélyt. Ezek között megtalálható egy, két különböző hardverváltozatban gyártható FMS Gateway protokoll konverter, egy kontaktusmentes érzékelő (szintén több hardverváltozatban), egy kisebb funkcionalitású, de az előző két termék alapvető képességeit ötvöző kompakt eszköz és egy távoli járműfelmérést lehetővé tevő mérőeszköz. A TÜV Rheinland a vizsgálatot az UN ECE szabályzat 10.06:2019 pontja szerint végezte – derül ki az Inventure Automotive közleményéből.

„Ez fontos szakmai versenyképességi elem számunkra, hiszen egyrészt tovább növeli a belénk fektetett bizalmat a már meglévő partnereinkben, másrészt jó belépő a leendő új ügyfelekhez. Az Inventure Automotive több hardverváltozatban is engedélyeztette egyes termékeit, amelynek előnye, hogy amennyiben egy beszállító ideiglenesen – akár kapacitáshiány, vagy más probléma miatt – nem tud számunkra bizonyos alkatrészeket szállítani, akkor más alkatrészösszeállítással is azonos funkciójú terméket tudunk gyártani anélkül, hogy újabb tanúsítványra lenne szükség” – hangsúlyozta Nagy Zsolt, a cég igazgatója.

Az általuk fejlesztett és akár többféle hardverváltozatban gyártható eszközök nagy mértékben hozzájárulnak a társaság nemzetközi versenyképességéhez azáltal is, hogy alkatrészcserére nem csak beszerezhetőségi okok miatt, hanem a beszerzési árak változása miatt is sor kerülhet.

PODCAST

ICT Global News

VIDEOGALÉRIA
FOTÓGALÉRIA

Legnépszerűbb cikkek