Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post

Természetes nyelven lát a robot – Hogy tessék?

MEGOSZTÁS

Az AI startup, a Groundlight szolgáltatása lehetővé teszi bármely fejlesztő számára, hogy programozottan megértse a képeket egyszerű angol nyelvű utasítások és néhány sornyi kód segítségével.

A platformja integrálható olyan alkalmazásokba, mint az ipari automatizálás, a folyamatfelügyelet, a kiskereskedelmi elemzések, a videofolyam-elemzés és a robotika. Ez a kísérleti szolgáltatás már kiválasztott ügyfelek számára elérhető. Minden fejlesztőnek – még az adattudományi tapasztalattal nem rendelkezőket is – segít abban, hogy gyorsan tudjon robusztus látásmegoldásokat építeni.

Korábban a fejlesztőknek össze kellett gyűjteniük és felcímkézniük egy adatkészletet, betanítaniuk egy modellt, majd ki kellett találniuk egy MLOps-megoldást a karbantartásához, ami könnyen hónapokig is eltarthatott.

Ehelyett percek alatt leírható a vizuális feladatuk természetes nyelven, amely azonnal alkalmazás-specifikus modellé alakul. A Groundlight nyomon követi ennek a modellnek a megbízhatóságát, és folyamatosan optimalizálja azt a szakértő emberi monitorozások visszajelzései alapján.

A Groundlight lehetővé teszi a gyártók számára, hogy gyorsan bekapcsolják a termelékenységet növelő ML-megoldásoba. A Washington államban található Austere Manufacturing bütykös csatokat gyárt, amelyek nagy teljesítményükről és könnyű minőségükről ismertek és egy életen át kitartanak.

Uriel Eisen, az Austere Manufacturing alapítója azt mondja: „A minőség-ellenőrzés, a folyamatok hatékonysága és a folyamatos fejlesztés kulcsfontosságú a sikerünkhöz. Izgatottan várjuk, hogy a Groundlight segítségével ellenőrizzük termékeinket és nyomon követhessük folyamatainkat, anélkül, hogy egy tipikus ipari megoldás fejlesztési költsége lenne. Az API-juk lehetővé teszi, hogy egy 10 dolláros kamerát és néhány sornyi kódot használjon a működő megoldás megvalósításához percek alatt.

Uriel Eisen, az Austere Manufacturing alapítója © Miles Arbour

Minden vállalat egyedi adatokkal rendelkezik, különösen az ipari alkalmazásokban. A Groundlight megközelítése lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy készen kapható kamerákat és olcsó berendezéseket használjanak a testreszabott modellek gyors megépítéséhez és megbízható üzemeltetéséhez.

PODCAST

ICT Global News

VIDEOGALÉRIA
FOTÓGALÉRIA

Legnépszerűbb cikkek