Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post

Innováció és luxus a szórakoztatóelektronikában

MEGOSZTÁS

1923-as alapítása óta a Loewe világszerte ismert luxusmárkává nőtte ki magát, mely az elmúlt évszázadan meghatározó szerepet vívott ki magának a szórakoztatóelektronikai ipar formálásában, és igazi mérföldköveket hagyott hátra a design, a technológia és az innováció terén.

Mára a Loewe márka egyet jelent a találékonyság és a német mérnöki precizitás egyedi kombinációjával, a tökéletességgel, az exkluzív formatervezéssel és a páratlan minőséggel. A Loewe tervezési filozófiájának hála kizárólag olyan ikonikus termékeket alkotnak, melyek egészen a legapróbb részletekig alaposan átgondoltak és a lehető leghosszabb élettartamra lettek tervezve. Éppen ezért a Loewe termékek képesek újra és újra varázslatos élményekkel megtölteni az emberek életét, sőt inspirálni őket nem csak a jelenben, hanem a jövőben egyaránt.

A kerek évforduló ünneplése egy egész éven át tart, kezdve a “100 évnyi Loewe design” című kiállítás márciusi ünnepi megnyitójával, melynek a márka szülővárosa, Kronach ad otthont. Az évforduló emellett sok izgalmas eseményt, programot és különleges bejelentéseket tartogat, amelyek még közelebb hozzák az embereket a Loewe márkához.

A Loewe 2023-ban ünnepli fennállásának 100 éves történelmét Még egy évszázaddal azután is, hogy Siegmund és David Ludwig Berlinben megalapította a vállalatot, a Loewe mind a mai napig meghatározó szereplője a szórakoztatóelektronikai szegmensnek, jelenleg is 42 országot lát el csúcsminőségű és elegáns TV- és audiotermékek széles kínálatával. A vállalat szíve egyértelműen Kornach, ahol 200 alkalmazott dolgozik a high-tech körülményeket biztosító központban. Itt születnek meg azok az esztétikailag kifinomult Loewe ikonok, melyek magukon hordják az időtlen, megbízható és minimalista tervezési filozófia védjegyeit. Az itt gyártott időtlen termékeket aprólékos odafigyeléssel készítik, – pont ahogyan azt a Loewe-től már megszokhattuk – így a márka továbbra is ámulatba ejtő élményekkel gazdagíthatja az emberek mindennapjait.

smart home loewe

A Loewe-nél tradíció a folyamatos újítás és megújulás

A Loewe márka történelme tele van lenyűgöző mérföldkövekkel: 1931-ben Manfred von Ardenne kutatóval karöltve a Loewe bemutatta az első teljesen elektronikus televízió készüléket, mely két évvel később már sorozatgyártásra is került. A Kronach-ban felépített gyártóüzem 1948-as megnyitása után a Loewe további forradalmi eredményekkel nyűgözte le a világot a modern televíziózás és a szórakoztatóelektronika területén. 1951-ben például piacra dobták az Iris modellt, mely a világ első tömeggyártású TV-je volt. 1963-ban a Loewe Optaport elsőként változtatta mobil élménnyé a televíziózást, az évtized vége felé pedig az új színes TV-kkel varázsolták minden eddiginél valósághűbbé a nézői élményt. Az 1980-as évek elején a Loewe sztereó televíziókkal forgatta fel a teljes piacot, 1997-ben pedig, az internet térhódításától inspirálva bemutatták a Xelos@Media-t, a világ első okos televízióját. A Loewe hosszú történelmében 2019 egy új korszak kezdetét jelentette:

Aslan Khabliev felvásárolta a brandet, így azóta a Loewe egy tulajdonosi vezetésű családi vállalkozássá vált, melyben a tulajdonos és a vezérigazgató maga Khabliev lett egyszemélyben. A Loewe Technology GmbH kornachi központjában tradícióit, fenntarthatóságot, csúcsminőséget és kifinomultságot képviselő termékek készülnek mind a mai napig, melyek mindegyike büszkén hirdeti a Loewe jelmondatát: „Engineered & Made in Germany”. 2019 óta a vállalat lenyűgöző módon valósította meg a nagy visszatérést, több mint 20 új terméket mutatott be a TV és audio szegmensben.

Egy évszázadnyi kifinomultság: „Made in Germany”, egyenesen Kronachból A Kronachban található központjával és gyártóhelyével a Loewe teljes mértékben elkötelezett a hagyományai mellett, és a jövőben is határozottan erre a régióra fog alapozni. A németországi gyártás ugyanis lehetőséget ad a nagyfokú alkalmazkodásra: a hagyományos tömeggyártással ellentétben a Loewe az egyéni igényekre és a termékkoncepciók rugalmasságára összpontosít. A Loewe filozófiájában a fenntarthatóság kiemelt szerepet játszik: a vállalat elkötelezett abban, hogy gyönyörű formatervezésű, megbízható, hosszú élettartamú, időtlen, ellenálló és hibátlan termékeket állítson elő. A legjobb minőségű alapanyagok kiválasztásával, precíz munkával és gondos odafigyeléssel olyan fenntartható termékeket alkotnak, amelyek energiahatékonyságuk, rendszeres szoftverfrissítéseik és éveken át tartó javíthatóságuk miatt is lenyűgözőek. Mindezeken felül pedig a termelés során is kizárólag 100%-ban zöld forrásból származó áramot használnak.

A kifinomultság új korszaka

A mostanra már az egész világon ismert és elérhető Loewe vállalat szenvedéllyel és büszkeséggel tekint vissza rendkívüli múltjára, melyet az innovatív erő, a tradíciók és tökélyre fejlesztett szakértelem jellemez. Az elmúlt 100 év tisztelete és a luxus iránti töretlen elkötelezettség hatására a Loewe a következő évszázadban is az innováció éllovasa kíván maradni a fenntartható TV és audio termékek szegmenségben.

A technológiai mesterművek megalkotásában szerzett szakértelem és az elegáns formatervezéssel születő ikonikus termékek továbbra is meghatározó elemei a Loewe arculatának, mely a jövőben is referenciapontja lesz a luxus TV és audio termékek portfóliójának. A Loewe legfőbb küldetése a tökéletesség elérése az iparág legjobb minőségű komponenseinek és technológiájának a segítségével. A Loewe Technology GmbH továbbra is megőrzi ezt az elhivatottságot, amelynek során generációról generációra képes megújulni, miközben továbbra is páratlan szakértelemmel és kifinomultsággal teremti meg a luxus élményét. Mindezen felül a 100. évforduló során a cég kiemelt figyelmet fordít a globális jelenlét bővítésére is, mely során nem csak a meglévő és új partnerekkel kialakított értékes kapcsolatokat fűzik szorosabbra, hanem a kiválasztott platformokon a márka láthatóságát is növelik. A Loewe minden szempontból a vásárlói élmény fokozására fog összpontosítani, legyen szó akár az értékesítési pontokon való jelenlétről, az online megjelenésről, vagy az ügyfélszolgálatról. A Loewe termékek értékesítésében a vállalat továbbra is szorosan együtt fog működni a minősített kiskereskedőkkel és a nemzetközi partnerhálózatával.

PODCAST

ICT Global News

VIDEOGALÉRIA
FOTÓGALÉRIA

Legnépszerűbb cikkek