Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post

Személyi változások az SAP-nál

MEGOSZTÁS

Új marketing vezetővel folytatja január elejétől az SAP Hungary, Dénes Attila tölti be a pozíciót, aki házon belülről érkezett. A kommunikációs vezetői feladatokat pedig ismét Halpert Zuzsa látja el a társaságnál, aki szülési szabadság után tért vissza a céghez.

Kiemelt képen: Dénes Attila (fotó forrása: SAP)

Az új marketing vezető elsődleges feladatai közé tartozik, hogy bővítse az SAP Hungary digitális eszköztárát, új tartalomstratégiát dolgozzon ki, koordinálja a különböző ügyfél- és partnerrendezvényeket, illetve a magyarországi marketing csapat munkáját. Dénes Attila 2021 őszén érkezett az SAP-hoz a Vodafone Magyarországtól, ahol az évek során számos országos és nemzetközi kampányban vett részt. Többek között dolgozott a vállalat lakossági és üzleti 5G szolgáltatásainak bevezetésén, illetve felelős volt a szolgáltató különböző B2B megoldásainak kommunikációs támogatásáért is.

A közgazdász végzettségű szakember ügynökségi oldalon kezdte karrierjét, a FleishmanHillard Café csapatában szerzett több szerepkörben tapasztalatot, főként pénzügyi és IT területeken.

A kommunikációs vezetői feladatokat 2023 januárjától ismét Halpert Zsuzsa látja el, aki szülési szabadság után tér vissza a pozícióba. A külső és belső kommunikáció irányítása egyaránt a feladatai közé tartozik. Halpert Zsuzsa 2020-ban csatlakozott az SAP-hoz, több mint 20 éve dolgozik kommunikációs területen.

 

 

Halpert Zsuzsa (fotó forrása: SAP)

 

Halpert Zsuzsa média oldalon kezdte karrierjét, szövegíróként és promóciós producerként dolgozott egy magyarországi televíziós csatornánál, majd ezt követően váltott a PR területére. Kommunikációs tanácsadóként több mint 12 évet töltött ügynökségi oldalon: az évek során IKT, pénzügyi, egészségügyi, energetikai, FMCG nagyvállalatok külső és belső vállalati- és termékkommunikációját, sajtókapcsolatait, valamint CSR és employer branding programjait menedzselte.

IT EXPERTS-TECH LEADERS 2024 FELHŐ A JAVÁBÓL KONFERENCIA

PODCAST

ICT Global News

VIDEOGALÉRIA
FOTÓGALÉRIA

Legnépszerűbb cikkek

ICT Global News

Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy ne maradj le az IT legfontosabb híreiről!