Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post

Sikeresen szerepelt a 37 milliárdos közbeszerzésen a Gloster

MEGOSZTÁS

A Digitális Kormányzati Ügynökség Zrt. (DKÜ) által a „Megjelenítő eszközök beszerzése (MESZ22)” tárgyában meghirdetett keretmegállapodás megkötésére irányuló́ közbeszerzési eljárás során a Gloster konzorciumi tagként nyertes ajánlatot tett. A keretmegállapodás keretösszege nettó 37 milliárd forint, időtartama pedig a hatálybalépéstől számított legfeljebb 24 hónapig tart.

A DKÜ a közbeszerzési eljárást a Keretmegállapodás megkötésére irányuló közbeszerzési eljárás a Nemzeti Hírközlési és Informatikai Tanácsról, valamint a Digitális Kormányzati Ügynökség Zrt. és a kormányzati informatikai beszerzések központosított közbeszerzési rendszeréről szóló kormányrendelet hatálya szerinti szervezetek részére „Megjelenítő eszközök beszerzése (MESZ22) tárgyban hirdette meg – olvasható a Gloster BET honlapján közzétett rendkívüli tájékoztatójában.

A keretmegállapodás nem biztosít automatikus megrendeléseket, az érintett szervezetek igényei alapján az egyes konkrét beszerzések újra versenyeztetésre kerülnek a keretmegállapodásban résztvevő konzorciumok között.

IT EXPERTS-TECH LEADERS 2024 FELHŐ A JAVÁBÓL KONFERENCIA

PODCAST

ICT Global News

VIDEOGALÉRIA
FOTÓGALÉRIA

Legnépszerűbb cikkek

ICT Global News

Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy ne maradj le az IT legfontosabb híreiről!