Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post

Próbálja ki a Mobil Kormányablakot konferenciánkon!

MEGOSZTÁS

Az elektronikus ügyintézés mellett ma már a személyes ügyintézés során is több olyan kényelmi szolgáltatás vált elérhetővé, amely hosszas várakozási idő nélkül segít elintézni hatósági ügyeinket.

Az elektronikus ügyintézés mellett ma már a személyes ügyintézés során is több olyan kényelmi szolgáltatás vált elérhetővé, amely hosszas várakozási idő nélkül segít elintézni hatósági ügyeinket.
A NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. az ICT Global Enterprise 2023 konferencián elhozza a Mobil Kormányablakot, amely egy mobilizált ügyfélszolgálati iroda, ahol a helyszínen személyes ügyeket lehet elintézni, például személyi igazolványt, lakcímkártyát, jogosítványt, útlevelet lehet igényelni.

A Mobil Kormányablak szolgáltatás segít az ügyfeleknek elkerülni a hosszú sorban állást és lehetővé teszi számukra, hogy élvezzék a kényelmes és gyors ügyintézés élményét. Az ügyfélszolgálati iroda a konferencia helyszínén lesz megtalálható, így a résztvevők azonnal el tudják intézni aktuális ügyeiket a rendezvény programjának szüneteiben vagy akár munka után is. A buszban dolgozó szakemberek segítenek az ügyintézésben, valamint az egyes eljárásokkal és a szükséges dokumentumokra vonatkozó információkkal kapcsolatban is tájékoztatást nyújtanak.

mobil kormányablak

 

A NISZ fontosnak tartja, hogy minél több ember számára legyen elérhető az állam által nyújtott kényelmes és gyors ügyintézés lehetősége és folyamatosan emelkedjen a hivatali ügyfélkiszolgálás színvonala. Többek között a Mobil Kormányablak szolgáltatás is ezt célozza, hiszen támogatást nyújt az ügyfeleknek az adminisztratív eljárások megértésében, emellett a szolgáltatás igénybevételével az ügyfeleknek az állami szervekkel való interakció fejlesztésére és az állami szolgáltatásokkal kapcsolatos véleményük közvetítésére is lehetősége nyílik. A NISZ úgy véli, hogy a Mobil Kormányablak megjelenése a konferencián jól illeszkedik a modern ügyfélközpontú megközelítéshez.

A NISZ jóvoltából a Mobil Kormányablak busz szolgáltatásai 2023. május 16-án, az Enterprise 2023 Igazságszérum című ICT-konferencián, az Öbölház Rendezvényközpont helyszínén 10:00-18:00-ig vehetők igénybe.

PODCAST

ICT Global News

VIDEOGALÉRIA
FOTÓGALÉRIA

Legnépszerűbb cikkek