Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post

Partnereit díjazta a Siemens

MEGOSZTÁS

Kiemelkedő partnereit díjazta a Siemens épületautomatizálási üzletága, amely során 10 díjat adtak át a legeredményesebb, leginnovatívabb megoldásokat megvalósító partnerek számára.

Komplexebb paraméterek, növekvő elvárások, valamint olyan, iparból átvett technológiák, mint például a digitális ikrek felbukkanása és várható elterjedése jellemzik a hazai épületautomatizálási piac felsőbb szegmenseit. Megkerülhetetlen szemponttá fejlődött a lehető legmagasabb szintű energiahatékonyság és a biztonság, legyen szó akár tűz-, akár külső behatolások elleni védelemről – hangzott el a Siemens Zrt. Building technology üzletágának évértékelő rendezvényén, melyre partnereit hívta el a vállalat.

A technológiai cég divíziója erős üzleti évet tudhat maga mögött, melynek hajtóereje az irodaházak, a tudományos és történelmi jelentőségű épületek, adatközpontok mellett az új zöldmezős ipari beruházások szegmense volt. A különböző helyszíneken megvalósult épületautomatikai és biztonságtechnikai rendszerek helyszíni megvalósítását a vállalat partnerei végezték.

Ezért ünnepélyes keretek között díjazták azon kiemelkedő partnereket, akikkel a tavalyi évben a legeredményesebb és leginnovatívabb, nagy volumenű projektek keretében dolgozott együtt a Siemens Zrt.

BIM digitális iker modell (Credit: Siemens)

Épületautomatizálási  trendek

Medveczky András, a Siemens Zrt. Building technology üzletágának vezetője a hazai piaci várakozások kapcsán elmondta, hogy a következő időszakban egyre nagyobb arányt fognak képviselni a retrofit projektek, illetve várható, hogy az energiahatékonyság előtérbe kerülésével az épületautomatikában és a biztonságtechnikában is egyre fontosabb szerepet fognak kapni az egymással összeköttetésben álló digitalizációs megoldások. Előbbi esetében a meglévő épületeket teszik hatékonyabbá, intelligensebbé az automatizálási rendszerek cseréjével, upgrade-jével. Utóbbi esetében pedig az épületek energiahatékonyságát segítő megoldások, mint az épületautomatizálási rendszerek, például mikrogrid megoldásokkal való integrációja fog új feladatokat adni a terület szakemberei számára.

A díjazott partnerek

Az év legnagyobb forgalmú viszonteladó partnere 2022: Épületautomatika Kft.

Az év projekttámogató viszonteladó partnere 2022: Szatmári Kft.

Az év legdinamikusabban növekvő viszonteladó partnere 2022: Murányi Épületgépészet Kft.

Az év legnagyobb forgalmú épületautomatikai partnere 2022: ELSZÖV – Automatika Kft.

Az év leginnovatívabb épületautomatikai projektje 2022: Welltech ZRt.

Az év legdinamikusabban növekvő épületautomatikai partnere 2022: Air-Tech Trade Kft.

Az év legnagyobb forgalmú biztonságtechnikai partnere 2022: Castrum Sec Kft. és a Castrum Pro Kft. (megosztott díj)

Az év leginnovatívabb biztonságtechnikai projektje 2022: Siwena Kft.

Az év legdinamikusabban növekvő biztonságtechnikai partnere 2022: H1 Systems Mérnöki Szolgáltatások Kft.

IT EXPERTS-TECH LEADERS 2024 FELHŐ A JAVÁBÓL KONFERENCIA

PODCAST

ICT Global News

VIDEOGALÉRIA
FOTÓGALÉRIA

Legnépszerűbb cikkek

ICT Global News

Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy ne maradj le az IT legfontosabb híreiről!