Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post

Örülhetnek az Apple rajongók

MEGOSZTÁS

Budapesten nyílt meg a közép-kelet-európai régió második Apple Premium Partner márkaboltja, amely az ikonikus Apple Store vásárlási élmény és ügyfélkiszolgálás teljesen új szintjét képviseli. Az új koncepció alapján megújult üzlet a korábbinál nagyobb területen, számos újdonsággal várja az Apple rajongókat.

(kiemelt fotó: iSTYLE)

A budapesti Árkád bevásárlóközpont földszintjén található iSTYLE üzlet az első hazai bolt, amely egy új korszak kezdetét jelenti, és ahol az Apple rajongók számára még nagyobb élménnyé válhat a vásárlás. Ez elsősorban a 125 négyzetméterre növekedett alapterületű bemutatótérnek és az Apple-től megszokott letisztult, barátságos környezetnek köszönhető.

Az üzlet designját az Apple cupertinoi központjában erre szakosodott designer csapat készítette. Minden berendezés az Apple közvetlen beszállítóitól származik: a kőpadló Olaszországból, a dizájnos lekerekített asztalok az USA-ból, a bútorok pedig Németországból érkeznek. További különlegesség, hogy az üzletben nemsokára fizikai pénztárgép sem kell majd a vásárláshoz.

Az Apple Premium Partner üzletekben az eddiginél még nagyobb hangsúlyt kap az Apple termékek és az Apple gyári kiegészítők megjelenítése. A zárt vitrinek száma minimálisra csökken, így a személyzet segítsége nélkül is könnyen ki tudjuk próbálni a nyitott felületekre kihelyezett termékeket.

A kiemelt üzletben folyamatos szervizszolgáltatásokkal várják az ügyfeleket, így a bolt szakemberei akár aznap elvégeznek egy iPhone képernyő- vagy akkumulátorcserét. A fizetési lehetőségek tárháza is bővül: az Easy Upgrade fizetési szolgáltatások és az iSTYLE Comfort szolgáltatási csomagok mellett áruhitel konstrukciót és használteszköz-beszámítási szolgáltatást is biztosítanak a vásárlók számára.

Az üzletben a megszokott öt fő helyett nyolc exkluzív, Apple Premium Partner képzésben részesült munkatárs segíti a zökkenőmentes kiszolgálást, így a legtöbb Apple-lel kapcsolatos felmerülő kérdésünkre gyorsan választ kaphatunk.

PODCAST

ICT Global News

VIDEOGALÉRIA
FOTÓGALÉRIA

Legnépszerűbb cikkek