Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post

Nemzetközi szerepkörben a Qualysoft Group magyar szakembere

MEGOSZTÁS

A Qualysoft magyarországi irodájának értékesítési és üzletfejlesztési folyamatai mellett már az osztrák, a német, a román, a svájci és a szerb sales folyamati és strukturális fúzióját is Korcsok Katalin vezeti. A szakember februártól tölti be a Qualysoft Csoport Head of Sales Governance pozícióját, a magyarországi kereskedelmi igazgatói pozíciója mellett.

Feladatkörébe tartozik, hogy összehangolja az osztrák, a német, a román, a svájci és a szerbiai irodák különálló sales szervezetének folyamatait, továbbá, hogy kialakítson egy olyan új értékesítési keretrendszert, amelyet a vállalat holding szinten egységesen tud működtetni.

“Az egyik legnagyobb kihívás, hogy úgy kell egységes platformra helyeznünk az értékesítési keretrendszerünket, hogy a különböző országokban eltérőek az értékesítési kultúrák és a kollégák kompetenciái is rendkívül széleskörűek. Mindeközben pedig az üzletmenetet és a folyamatainkat is ugyanolyan hatékonysággal végezzük, ahogyan azt korábban tőlünk megszokhatták az ügyfelek” – mondta el Korcsok Katalin.

Korcsok Katalin 2017-ben került a Qualysoft Magyarország Zrt.-hez, sales- és üzletfejlesztési pozícióba. 2017 óta egy komplex account team nőtt fel a vezető kezei alatt, akiket megtanított arra, hogyan lehet nagyvállalati környezetben csapatként sikereket elérni. 2021-től a Sales és üzletfejlesztés vezetését bízták rá. Emellett multinacionális vállalatokhoz hasonló értékesítési folyamatokat és támogató rendszert épített fel a Qualysoft magyarországi irodájában.

PODCAST

ICT Global News

VIDEOGALÉRIA
FOTÓGALÉRIA

Legnépszerűbb cikkek