Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post

Magyarországon is elérhető a TP-Link Wi-Fi 7-es vezeték nélküli hálózata

MEGOSZTÁS

A TP-Link Magyarországon is elindította a Wi-Fi 7-es szabványnak megfelelő routereinek forgalmazását, így újabb mérföldkövet tett meg a digitális kapcsolódás terén. A hálózati eszközök terén piacvezető TP-Link újító szellemével először érkezett meg a modern okosfelhő alapú rendszerek sebességét megkétszerező, megbízható, és a zsúfolt helyszíneken is tökéletesen működő vezeték nélküli megoldások piacára.

A vállalat már tavaly novemberben bemutatta a világ első teljes Wi-Fi 7-es eszközportfólióját, és csak néhány hónapra rá már elérhetővé tette legújabb termékeit hazánkban is. A TP-Link választékában üzleti és lakossági felhasználók is megtalálják a jövő igényeinek megfelelő, ugyanakkor költséghatékony vezeték nélküli fejlesztéseket. De miért pont a TP-Link Omada megoldásait érdemes választani?

Invensztálás a jövőbe

Az üzleti felhasználók számára a TP-Link Omada EAP termékcsaládját kínálja, amely azonnal képes kiváltani a Wi-Fi 6-os szabványnak megfelelő routereket. Az Omada EAP770-es berendezések nem csak az aktuális hálózati infrastruktúrát múlják felül, de már most befektetést jelentenek a jövőbe. Az eszközök akár 10 Gbps-os internetkapcsolatot is kezelnek, amely még nem mindenhol elérhető. Tehát az, aki most a TP-Link legfejlettebb eszközeit választja, előretekintő döntést hoz a gyorsaság és kapacitás terén.

Az Omada EAP770-es ráadásul jól jön majd a jövőben is. Az okostelefonok fejlődése, a magas felbontású videók és online konferenciák, valamint az új alkalmazások folyamatosan növelik a hálózatok terhelését. Az eszköz 320 MHz-es sávszélességgel rendelkezik, amely a jelenlegi legnagyobb csatornák kétszeresét jelenti. A háromsávos kialakításnak köszönhetően pedig akár 11 Gbps-os sebességet is elérhetünk vele. Mindez pedig nem csak a sebességben, de a költséghatékonyságban is megmutatkozik.

Az Omada EAP770-es ára valószínűleg sokakat meglep, hiszen magasabb, mint a Wi-Fi 6-os elődeinek. De ha közelebbről megvizsgáljuk, rájövünk, hogy a teljesítményéért a drágább ár megéri. Az eszköz több kliens egyidejű kiszolgálására képes, ami különösen fontos több felhasználós környezetekben. Ezzel akár olyan nagyobb helyszínek is kiváló lefedettséget és sebességet élvezhetnek, mint irodaépületek vagy sportcsarnokok.

Az Omada EAP770-es nemcsak új telepítéseknél érdemes, hanem már meglévő Wi-Fi 6-os rendszerek korszerűsítésére is. A berendezések fizikai változtatások nélkül telepíthetőek, így a már meglévő hálózatokat is könnyedén frissíthetjük vele. Ezáltal nemcsak a sebesség, hanem az energiahatékonyság is nő.

Lakossági igények

A lakossági felhasználókra is gondolt a TP-Link a Wi-Fi 7-es portfólió kialakításakor. Az Archer-modellcsalád a háztartások otthoni munkavégzését és szórakozását szolgálja. A csúcskategóriás BE900-as router akár 24 Gbps-os sebességre is képes, lehetővé téve a zavartalan 4K/8K streamelést, AR/VR játékokat és gyors adatátvitelt. A több antennával rendelkező eszköz maximális lefedettséget biztosít, és az előlapján található érintőképernyő és kijelző még könnyebbé teszi a kezelést. Az Archer BE800 és BE550 modellek pedig további lehetőségeket kínálnak.

Összességében a TP-Link Wi-Fi 7-es eszközportfóliója egy új korszakot nyit a vezeték nélküli kapcsolódás terén Magyarországon. A vállalat a gyorsaságot és megbízhatóságot helyezi előtérbe, és lehetőséget kínál mind az üzleti, mind a lakossági felhasználóknak a jövőbe mutató, korszerű és költséghatékony vezeték nélküli hálózati megoldásokra való áttérésre. Az Omada EAP770-es és a különböző Archer modellek a hatékonyság és a sebesség új dimenzióját nyitják meg a digitális kommunikációban és szórakozásban.

PODCAST

ICT Global News

VIDEOGALÉRIA
FOTÓGALÉRIA

Legnépszerűbb cikkek