Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post

Lezárult a 4iG két albán érdekeltségének fúziója

MEGOSZTÁS

Január elsején bejegyezték a ONE Albania SHA-t, ami a 4iG csoport két helyi érdekeltsége, a ONE Telecommunications és az ALBtelecom egyesülésével jött létre. Az új szolgáltató az albán távközlési piac egyik meghatározó szereplője.

Az ALBtelecom a vezető vezetékes hang-, internet- és TV-szolgáltató az albán piacon, míg a ONE Telecommunications a második legnagyobb és a leggyorsabban növekvő mobilszolgáltató az országban.

“Nagy lelkesedéssel jelentjük be Albánia két nagyon fontos távközlési vállalatának jogi egyesülését és integrációját, ami az iparágban szokásoshoz képest rövid idő alatt valósult meg. Az, hogy ennyire gyors volt az integráció lehetővé teszi számunkra, hogy ügyfeleink magasabb szintű kiszolgálására összpontosíthassunk. A ONE Albania célja, hogy Albánia vezető innovatív ICT-vállalatává és az albán gazdaság digitalizációjának kulcsszereplőjévé váljon” – hangsúlyozta Robert Budafoki, a 4iG International vezetője.

A 4iG Group 2022. július végén nevezte ki a vállalat közös vezetését, és 2022. szeptember 1-jén indította el az első egyesített terméket. Mint korábban bejelentették, Emil Georgakiev a ONE Albania-t a jövőben vezérigazgatói pozícióban vezeti.

PODCAST

ICT Global News

VIDEOGALÉRIA
FOTÓGALÉRIA

Legnépszerűbb cikkek