Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post

Két kivételes szaktudású vezetővel erősít az Euronics

MEGOSZTÁS

Az Euronics új szakembereket nevezett ki a szervezeten belüli kulcsfontosságú vezetői pozíciókba. A 100 százalékban magyar családi tulajdonú cég egy sikeres generációváltást követően, több fontos menedzsmentfunkcióban is frissítéseket hajtott és hajt végre. A vállalat ennek a folyamatnak újabb állomásaként most Somogyvári Mónika HR igazgatót és Dr. Pletenyik Zoltán Jogi és compliance igazgatót üdvözli a csapatában.

Somogyvári Mónika – HR igazgató

Somogyvári Mónika széleskörű tapasztalattal rendelkezik a humánerőforrás területén, amit mostantól az Euronics HR igazgatójaként kamatoztathat. Közel 15 évet dolgozott a telekommunikációs szektorban, ahol a Telenornál (ma Yettel) és a Vodafone-nál töltött be Senior HR Business Partner pozíciót. E pozíciókban a HR minden területét átfogó tapasztalatokat gyűjtött. Az elmúlt 7 évben a Sanofinál HR-menedzserként dolgozott, ahol az egyik legnagyobb globális gyógyszeripari vállalat hazai humánpolitikájának formálásában játszott kulcsfontosságú szerepet.

„Izgatottan várom, hogy 20 éves vállalati HR tapasztalatomat az Euronics javára fordíthassam” – mondta Somogyvári Mónika. – „Küldetésem, hogy hozzájáruljak ahhoz, hogy az Euronics a kereskedelmi szektorban továbbra is és egyre inkább olyan munkáltató legyen, ahol nem csak az ügyfélfókusz, de a munkatársakra való odafigyelés is előtérben van. HR-csapatunk fáradhatatlanul azon dolgozik, hogy kollégáink megbecsültnek érezzék magukat, motiváltan jöjjenek dolgozni, és hogy a potenciális munkavállalók karrierútjuk következő, lényeges és minél hosszabb állomásaként tekintsenek ránk. Hiszem, hogy ha a kollégák jól érzik magukat, abból a vásárlóink is profitálnak, az elégedett vásárlók pedig végső soron pozitív üzleti eredményt jelentenek.”

 

Dr. Pletenyik Zoltán – Jogi és compliance igazgató

Dr. Pletenyik Zoltán bő húsz éves szakmai tapasztalattal – ennek közel felét a Praktiker jogi vezetőjeként szerezve – a magyarországi non-food kiskereskedelem és a vállalati működés alapos ismeretét hozza az Euronics Jogi és compliance igazgatói pozíciójába. A szakember a jogi és compliance funkciót a vállalaton belüli kulcsfontosságú támogató szerepkörnek tartja, amely az üzlet irányait és igényeit felmérve, a cég jogkövető magatartását nemcsak jogszabályok száraz felsorolásával, hanem a társosztályokkal való közös munkával, a problémák megértésével és a jogi szabályozók megértetésével teszi lehetővé.

„A feladatunk az, hogy pontos, de érthető jogi útmutatást nyújtva támogassuk a közös célok elérését, és eközben a legfontosabb értékünket, a munkatársat, az embert se veszítsük szem elől” – tette hozzá Dr. Pletenyik Zoltán.  – „A jogszabályoknak való megfelelés a rendkívül gyorsan változó jogszabályi és gazdasági környezetben kiemelt jelentőséggel bír, ez a hosszú távú versenyképesség elengedhetetlen komponense. A kitűzött üzleti célok elérésének alapvető feltétele a Jogi és compliance igazgatóság vállalaton belüli megszólíthatósága, a más feladatkörben dolgozó kollégákkal a kölcsönös bizalmon alapuló munkakapcsolat kialakítása. Bízom abban, hogy kiváló jogi csapatommal továbbra is precízen és hatékonyan tudjuk megoldani az ezzel kapcsolatosan ránk háruló feladatokat.”

A két új kolléga érkezésével felállt az új menedzsment, akik teljes elköteleződéssel dolgoznak az Euronics további fejlődéséért és sikereiért, illetve a vevők és a munkatársak elégedettségéért.

PODCAST

ICT Global News

VIDEOGALÉRIA
FOTÓGALÉRIA

Legnépszerűbb cikkek