Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post

Készletezés többkomponensű automatizált raktározással

MEGOSZTÁS

A robotizálás elkerülhetetlen a logisztikában, az e-kereskedelemben automatizált megoldás jelent meg most Magyarországon.

Az OPEX és az Advanced Robotics Magyarországon innovatív raktárautomatizálási megoldásokat kínál az e-kereskedelem növekedése és a hatékonyság fokozása érdekében. Az Advanced Robotics lesz az első OPEX-integrátor, amely bevezeti az OPEX Perfect Pick Goods-to-Person rendszerét Európában.

Három Perfect Pick rendszert telepítenek 2024-ben egy budapesti központú kiemelt, magyar tulajdonú ügyfélnél. A Perfect Pick áru-a-személyhez elvű automatizált tárolási és visszakereső rendszer, amely kiválóan alkalmas az e-kereskedelem elvárásainak teljesítéséhez, skálázhatósága és kis helyigénye miatt.

Az OPEX Sure Sort pedig egy méretezhető, konfigurálható és költséghatékony megoldás kis tételek automatizált válogatására, amely csökkenti a megfogások számát. Az OPEX folyamatosan dolgozik automatizálási technológiáin, hogy segítse ügyfeleit legjelentősebb üzleti kihívásaik megoldásában.

Az Advanced Robotics és az OPEX partnersége Magyarországon új dimenziót nyit a raktárautoma1zálás területén. Az Advanced Robotics a magyarországi székhelyű technológiai implementációs integrátor. Az OPEX Perfect Pick a dokumentum-, posta- és raktárautomatizálási megoldások világelső vállalatának új innovatív tárolási és visszakereső rendszere, amely a raktárakban való hatékonyabb áru mozgatását teszi lehetővé.

Hogyan működik?

Ebben, az OPEX áruk személyre szabott rendszerében a Perfect Pick három fő komponensből áll: egy munkaállomás az operátorok számára, hogy felvegyék vagy elhelyezzék a termékeket, iBOT-ok, amelyek átveszik vagy kiszállítják a termékeket és konténerek, amelyek a termékeket tartják.

A Perfect Pick rendszerben az operátorok a munkaállomásokon elhelyezik a termékeket a kijelölt tárolókban. A tárolóedényeket ezután egy iBOT szállítja be a rendszerbe tárolásra, amíg a benne lévő tételekre szükség van egy megrendelés teljesítéséhez. Amikor a tételekre szükség van, egy iBOT visszahozza a kijelölt tárolóedényt, és visszaszállítja a munkaállomásra, ahol a kezelő kiveszi a megadott tételt, és a rendelés dobozába helyezi szállításra.

Mi ez? iBot

Az iBotok többirányú vezeték nélküli járművek, amelyek a Perfect Pick rendszeren belüli pályákon közlekednek.

  • Készleteket és tálcákat válogatnak és tárolnak
  • A folyosón belüli vízszintes és függőleges raktározási helyek elérése
  • Megszünteti a liftek, emelők, szállítószalagok vagy átrakók szükségességét
  • Regenerált energiát nyernek, miközben leereszkednek a raktári állványokon keresztül
  • Tartalmazza a pozíciókövető szoftvert a teljes optimalizálás és hatékonyság érdekében
  • Az iBOT-ok közvetlenül a komissiózókhoz viszik a tárolóedényeket vagy tálcákat és az ergonomikus komissiózás érdekében megdöntik és magasságukhoz igazítják őket
  • Az iBOT-ok akár 1000 kettős ciklus/óra rendszerátviteli sebességet is biztosíthatnak
PODCAST

ICT Global News

VIDEOGALÉRIA
FOTÓGALÉRIA

Legnépszerűbb cikkek