Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post

Fejlett eszközök kellenek a rugalmas munkavégzéshez

MEGOSZTÁS

A távoli, aszinkron munkavégzés sikerét meghatározzák az eszközöktől kezdve az ökoszisztémán keresztül a szoftverekig és megoldásokig, amelyek magasabb szintű kapcsolatokra és együttműködésre nyújtanak lehetőséget.

A Dell Technologies olyan új eszközöket dobott piacra, amelyek fejlett funkciókat, több lehetőséget és nagyobb teljesítményt kínálnak a rugalmas, távoli és hibrid munkavégzés lehetővé tétele érdekében. A vállalat üzleti megoldásokból álló portfóliója tükrözi elkötelezettségét a munkatermelékenységet korlátozó kihívások kezelése iránt. A Dell technológiavezérelt termékei a hardvertől a szoftverekig magasabb szintű együttműködést és partneri lehetőségeket biztosítanak.

A vállalat üzleti eszközei biztonságukról és intelligenciájukról ismertek. Most új dizájnnal, továbbfejlesztett együttműködési funkciókkal és nagyobb teljesítményű képességekkel rendelkeznek. A Dell racionalizálta asztali számítógépes portfólióját, új monitorokkal bővítette, és az intelligens megoldásokat kiterjesztette a teljes számítógépes ökoszisztémára. A fenntarthatóságot, a biztonságot, a kezelhetőséget és a szolgáltatásokat helyezték előtérbe, lehetővé téve a vállalkozások számára, hogy elérjék céljaikat, és megkönnyítsék az informatikai részlegek mindennapi munkáját.

A Precision 5680 a világ legkisebb alapterületű 16 colos eszköze, amely akár Intel® Core i9 (45 W) processzorral, akár NVIDIA RTX 5000 Ada videokártyával és 64 GB DDR5 memóriával is elérhető. Credit: Dell Technologies
A Precision 5680 a világ legkisebb alapterületű 16 colos eszköze, amely akár Intel® Core i9 (45 W) processzorral, akár NVIDIA RTX 5000 Ada videokártyával és 64 GB DDR5 memóriával is elérhető.
Credit: Dell Technologies

Az emberek technológiai választásai identitásuk kiterjesztését jelentik. Megbízható teljesítményt, hatékony munkavégzést akarnak még utazás közben is, és zökkenőmentes együttműködést. Olyan eszközöket keresnek, amelyek illeszkednek stílusukhoz és esztétikájukhoz. Ezek a megfontolások nyilvánvalóak a Dell Technologies új megoldásaiban.

Latitude: A tervezők új funkciókkal és bonyolult dizájnelemekkel töltötték meg ezeket az eszközöket, beleértve a fejlett audiovizuális együttműködési eszközöket, a fenntartható anyagokat és az akkumulátor élettartamát megőrző mikro-LED billentyűzet-technológiát. Az ultraprémium Latitude 9440 a világ legkooperatívabb üzleti PC-je, XPS-ihlette kialakítással. Ez a készülék tökéletes a vezetők, tanácsadók és értékesítési munkatársak számára, a világ első haptikus együttműködő érintőpadjával, amely részletesebb és testreszabhatóbb konferenciaélményt nyújt. A kétfunkciós készülék maratott alumínium elemekkel rendelkezik.

IT EXPERTS-TECH LEADERS 2024 FELHŐ A JAVÁBÓL KONFERENCIA

PODCAST

ICT Global News

VIDEOGALÉRIA
FOTÓGALÉRIA

Legnépszerűbb cikkek

ICT Global News

Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy ne maradj le az IT legfontosabb híreiről!