Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post

Egyszerű és biztonságos robotprogramozás digitális ikerrel

MEGOSZTÁS

Szeretné automatizálni a kis mennyiségű, nagy keverékű gyártást robotikával, de túl drágának találja az ismétlődő költségeket? Úgy gondolja, hogy egy robot programozása elérhetetlen ahhoz az alkalmazásához, ami önnek kell? Túl időigényes, túl drága, vagy olyan szakértelmet igényel, amivel egyszerűen nem rendelkezik, vagy a fentiek mindegyike?

A Fuzzy Studio intuitív, kód nélküli robotszimulációs és programozó szoftvert kínál, amely azonnal és költséghatékonyan segít leküzdeni ezeket az akadályokat.

Gyors, egyszerű és biztonságos robotprogramozás digitális ikrekkel

A Fuzzy Stúdióban mindenki, beleértve a nem robotszakértőket is, elhelyezhet, tesztelhet és újrakonfigurálhat egy robotmunkacellát, hogy teljesen működőképes digitális ikertestvért hozzon létre a biztonságos és egyszerű robotprogramozás érdekében. Ha már rendelkezik munkacellával, néhány kattintással lemodellezheti a Fuzzy Stúdióban.

A gyárban mindenki képes átprogramozni a robotokat másodpercek alatt, képzés nélkül.

A Fuzzy Studioban nincs szükség programozásra! A felhasználók néhány kattintással megmutathatják a robotnak, mit kell tennie. Biztonságosan ellenőrizze az összes mozgást a szimulációban, és azonnal indítsa el a gyártósoron, amikor készen áll. Ez ideális számos alkalmazáshoz, beleértve a hegesztést, festést, minőségellenőrzést, ragasztást, vágást, sorjázást, köszörülést stb.

Egy interfész az összes robotmárkához

Nem számít, melyik márkát választja robotalkalmazásához, ugyanazt az intuitív kezelőfelületet fogja kapni. Ez a Fuzzy Studio folyamatosan bővülő interaktív 3D-s robotmodell-könyvtárának köszönhető a nagy ipari robotgyártóktól.

PODCAST

ICT Global News

VIDEOGALÉRIA
FOTÓGALÉRIA

Legnépszerűbb cikkek