Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post

Egy hazai autósportál bevezette a ChatGPT-t

MEGOSZTÁS

A járműadatlap kitöltését már nemcsak a portál adatbázisa segíti, hanem a hirdetés szövegét is megírja a mesterséges intelligencia. Az innovatív megoldásoknak köszönhetően akár 5 perc alatt feltölthető egy eladó jármű teljesen kitöltött adatlapja.

Elindította Chat GPT alapú megoldását a Kocsi.hu járműhirdetési portál, az azóta hirdető magánszemélyek 64 százaléka próbálta már ki a mesterséges intelligenciát a hirdetés szövegének megírásához. Márciusban kezdődött az automatikus leírás-generálás bevezetése a Kocsi.hu portálon, népszerűsége folyamatosan emelkedik. A kínált autó alapvető adatainak kitöltése után az „Írjon leírást helyettem a Mesterséges Intelligencia!” gombra kattintva kevesebb mint egy perc alatt elkészül a részletes leírás, amit a hirdetés feladója saját ízlésére szabhat, szabadon módosíthat. A hazai autóhirdetési portálok között egyedülálló új funkció használata egyszerű, a hirdetésfeladás folyamatát jelentősen, legalább 15 perccel lerövidíti.

„A mesterséges intelligencia nemcsak gyors, az általa írt szöveg meglepően jó minőségű leírást állít elő, amely részletességének, magyarázó jellegének köszönhetően várhatóan hamarabb elkel a kínált jármű” – mondta az innovatív megoldásról Balogh Tibor, a Kocsi.hu társalapító-tulajdonosa. „A portálunk részletes autós adatbázisának köszönhetően a műszaki adatok és a felszereltség kitöltésével eddig sem kellett bajlódnia a hirdetőknek, ezzel már eddig is az egyik leggyorsabb adatlap-kitöltést nyújtottuk. Magyarország egyik legkönnyebben kezelhető járműhirdetési portáljaként innovatív megoldásokkal kívánjuk az autóvásárlás, illetve az eladás folyamatát még egyszerűbbé tenni” – tette hozzá a Kocsi.hu társalapító-tulajdonosa.

Balogh Tibor, a Kocsi.hu társalapító-tulajdonosa
Balogh Tibor, a Kocsi.hu társalapító-tulajdonosa

A Kocsi.hu mesterséges intelligencia-megoldása komplex, autóeladási hirdetésekre optimalizált szöveget állít elő. A megoldás számos tényezőt vesz figyelembe: az autó kategóriája, felszereltsége, típusa, motorizáltsága, a vevők körében tapasztalt népszerűsége, valamint az adott jármű célcsoportja egyaránt szempontként jelenik meg a szöveg megalkotásakor. A mesterséges intelligencia, folyamatos tanulásának köszönhetően, egyre jobb minőségű szövegeket állít elő.

A vevők kereséseit nagyban megkönnyíti a Kocsi.hu rendszere, ugyanis előre beállított kategóriákból is válogathatnak. Amennyiben kimondottan elektromos autót, terepjárót, családi kocsit vagy éppen kabriót szeretnének venni, akkor egyetlen kattintással listázhatják a számukra érdekes találatokat.

PODCAST

ICT Global News

VIDEOGALÉRIA
FOTÓGALÉRIA

Legnépszerűbb cikkek