Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post

Dubaiban nyílik ki a vertikális mezőgazdaság kapuja

MEGOSZTÁS

Közeledik a Közel-Kelet legnagyobb és egyetlen exkluzív rendezvénye – a TAB csoport szeptember 13-án és 14-én rendezi meg Dubajban, a Global Vertical Farming Showt –, amelyet rendkívüli érdeklődés övez IT- és digitalizációs körökben.

A csúcstalálkozón szakértők, újítók és a vertikális mezőgazdasági ágazat vezetői vesznek részta világ minden tájáról.

Az esemény fórumként szolgál majd a vertikális gazdálkodás legújabb trendjeiről, ötleteiről és innovatív megoldásairól, valamint a mezőgazdaság és az élelmiszeripar jövőjét átalakító lehetőségeiről szóló vitákhoz. A rendezvény célja a tudásmegosztás, a hálózatépítési lehetőségek elősegítése, valamint a vertikális mezőgazdasági ágazatban érdekelt felek közötti együttműködés elősegítése. Az eseményen panelbeszélgetések, vitaindító beszédek és interaktív ülések lesznek a fenntartható mezőgazdasági gyakorlatoktól, a feltörekvő technológiáktól, a vertikális gazdálkodás kihívásaitól és lehetőségeitől kezdve az új üzleti modellekig.

A látogatók hozzáférhetnek a kiállítási területhez is, amely bemutatja a vertikális gazdálkodás legújabb termékeit, technológiáit és szolgáltatásokat.

 

Az esemény kiváló lehetőséget teremt az érdekelt felek számára a tanulásra, a kapcsolatteremtésre és az új üzleti lehetőségek felfedezésére, és izgatottan várják, hogy részt vegyenek a közel-keleti mezőgazdaság jövőjének alakításában, a vertikális gazdálkodásra összpontosítva. Ezúttal hatalmas részvételre számítanak, és készen állnak több mint 5000 megcélzott résztvevő, 750+ vertikális mezőgazdasági és kapcsolódó vállalat, több mint 500 vezető konferencia résztvevő, 100+ kiállító és szponzor, valamint 50+ szakértő előadó fogadására több mint 35 országból.

Megnyílt a regisztráció a Dubai Global Vertical Farming Show-ra, és arra biztatunk minden érdeklődőt, hogy ragadja meg a lehetőséget, hogy részt vegyen ezen az innovatív szakmai kiállításon.

PODCAST

ICT Global News

VIDEOGALÉRIA
FOTÓGALÉRIA

Legnépszerűbb cikkek