Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post

A Viberen is elszabadult az MI

MEGOSZTÁS

Új chatbotot indított a Viber, ami lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kérdéseket tegyenek fel és képeket tervezzenek közvetlenül az alkalmazáson keresztül, a DALL-E és a Davinci mesterséges intelligencia (MI) technológiák támogatásával.

Az MI iránti érdeklődés növekedésével a Viber célja, hogy a felhasználók számára elérhetőbbé és könnyebben alkalmazhatóvá tegye a mesterséges intelligenciát. A Viber felhasználói felületként működik a komplex technológia és a felhasználó között, lehetővé téve, hogy mindenki részt vehessen a szórakozásban anélkül, hogy hozzáférést kelljen biztosítani az e-mail fiókhoz, vagy külön profilt keljen létrehozni minden egyes szolgáltatáshoz. A felhasználók néhány érintéssel könnyedén át tudnak váltani a barátokkal való csevegésről a bot használatára, az alkotásaik megosztására, vagy egy kérdés megválaszolására.

Az organikus növekedésnek köszönhetően a chatbotnak már több mint 6000 feliratkozója és több mint 250 ezer nézője van, a követőtábor pedig folyamatosan növekszik. Ha a felhasználó nem tudja, hogy vágjon bele a chatbot lehetőségeibe, elég rákattintani az “Inspire Me” gombra, hogy a chatbot bemutathassa a képességeit.

Az AI Chat & Create chatbotot a Viber alkalmazás chat funkciójában vagy a Viber felfedező oldalán keresve lehet megtalálni.

IT EXPERTS-TECH LEADERS 2024 FELHŐ A JAVÁBÓL KONFERENCIA

PODCAST

ICT Global News

VIDEOGALÉRIA
FOTÓGALÉRIA

Legnépszerűbb cikkek

ICT Global News

Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy ne maradj le az IT legfontosabb híreiről!