Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post

A legjobban menedzselt vállalkozások között a Qualysoft

MEGOSZTÁS

Elnyerte a Deloitte „Best Managed Companies” elismerését a Qualysoft Magyarország Zrt.. A társaság a COVID-19 világjárvány, majd a geopolitikai hatások miatt új stratégiát alkotott, ami segített abban, hogy 31,3 százalékos árbevétel növekedést érjen el.

A „Best Managed Companies” díj odaítélését konzultáció, majd egy számos területre kiterjedő vizsgálat előzte meg, amely górcső alá vonta a pénzügy, a HR, a toborzás, az értékesítés, valamint a project és szolgáltatásmenedzsment területeit is. Ahhoz, hogy a díj odaítélésre kerüljön, ezen területeknek kivétel nélkül kimagaslóan kellett teljesíteniük.

A „Best Managed” vállalatok erős üzleti modellekkel rendelkeznek és olyan stratégiákat alakítanak ki, amelyek összhangban vannak a vállalat belső erősségeivel és megfelelnek a külső lehetőségeknek, emellett figyelembe veszik, hogy a jó stratégia a vállalat képességeinek kiaknázásáról, az ügyféligények teljesítéséről és a versenyképesség fenntartásáról szól. A legtöbb „Best Managed” vállalatnak van egyedileg kialakított stratégiai terve, amely minden tulajdonos érdekét hűen tükrözi, rendelkezik a megfelelő szempontrendszerrel és mérőszámokkal a stratégiai terv végrehajtásához, valamint egyértelmű és folyamatos kommunikáció zajlik a stratégiáról a különböző szervezeti szinteken.

Ahhoz, hogy a Qualysoft eme rangos elismerést elnyerhesse, több éven átívelő, kimagasló teljesítményre volt szükség a menedzsment csapat részéről. A csapat tagjai és az általuk vezetett területek: Mencser Henrietta – pénzügy; Turmezey Luca – HR; Korcsok Katalin – értékesítés és üzletfejlesztés; Garam Dávid, Fehérvári Tamás – project és szolgáltatásmenedzsment; Bartók Tamás, Kéhl Balázs, Novák Ádám és Túróczi János – üzletágvezetők, valamint Völler Eszter – vállalati tudásmenedzsment és agilis működés.

“Karrierem során korábban még ilyen erős szakmaiságú, integráns és elkötelezett csapattal nem volt alkalmam dolgozni. Mindannyiuknak hálás vagyok a nyújtott teljesítményükért, aminek markáns visszaigazolása a jelen díj is“ –emelte ki Dr. Hasznics Milán, a Qualysoft vezérigazgatója.

PODCAST

ICT Global News

VIDEOGALÉRIA
FOTÓGALÉRIA

Legnépszerűbb cikkek