Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post

5000 robotot telepít a DHL

MEGOSZTÁS

A DHL 5000 Locus raktárrobotot telepít több telephelyére. A DHL Supply Chain, a világ legnagyobb logisztikai szolgáltatója bejelentette, hogy kibővíti együttműködését a Locus Robotics-szal, az autonóm mobil robotok (AMR) szolgáltatójával.

A Locus AMR-ek kibővített flottája fejlett automatizálási technológiával látja el a DHL Supply Chain-t az ellátási lánc műveleteinek optimalizálása, valamint a dolgozók termelékenységének, rendelési pontosságának, sebességének és hatékonyságának javítása érdekében. A robotokat a DHL Supply Chain globális hálózatában telepítik, tovább fejlesztve az e-kereskedelem teljesítése, a kiskereskedelmi utánpótlás, valamint a gyógyszer- és egészségügyi logisztika terén nyújtott képességeit.

Oscar de Bok, a DHL Supply Chain vezérigazgatója azt mondja: „A Locus megoldás rugalmassága és méretezhetősége nagyban hozzájárult ahhoz, hogy megfeleljünk az e-kereskedelmi környezet változó igényeinek, és a legmodernebb technológiát kihasználva optimalizáljuk működésünket, és még jobb élményt nyújtsunk ügyfeleink számára.” A DHL mára több mint 250 millió egységet gyűjtött össze a LocusOne megoldással globális telephelyein. Az új LocusBots telepítése várhatóan az év végére teljes mértékben integrálódik a DHL Supply Chain tevékenységébe.

PODCAST

ICT Global News

VIDEOGALÉRIA
FOTÓGALÉRIA

Legnépszerűbb cikkek