Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post

1 milliárd, plusz 320 milló – csupán negyed év alatt

MEGOSZTÁS

Csoport szinten nettó 1 320 millió forint értékű nyitott első negyedéves rendelésállománnyal zárta a Gloster 2023 első negyedévét. A negyedévi rekord összeg 60 százalékkal magasabb, mint a 2022. első negyedévi állomány volt és mintegy 500 millió forinttal haladja meg a tavalyi év hasonló időszakának mutatóját.

A Társaság nyitott rendelésállományába kerül minden termék és szolgáltatás, amelyről a Gloster Csoporthoz tartozó leányvállalatok érvényes megrendeléssel rendelkeznek, de még nem kerültek teljesítésre az ügyfelek számára. A korábbi évekhez hasonlóan a nyitott rendelésállomány irányadó mutatószámként szolgál a Gloster-menedzsment 2023-as várakozásainak megalkotásához és a 2025-ös stratégiai célok eléréséhez.

Gloster 2023 Q1

Az ICT-piac trendjeiről

A Networking üzletágat 2020-2022-ben sújtó chiphiány, mára elmúlni látszik a szállítási határidők a korábbi évek szállítási határidejeit idézik. A felhő üzletágat továbbra is a kiszámítható folyamatos növekvő árbevétel struktúra jellemzi, melynek a több mint 100 millió felhasználóval rendelkező ChatGPT további lendületet ad. A Nemzetközi szoftverfejlesztési üzletág együtt növekszik legnagyobb vevőjével a német autóiparral, mely idén a piackutatók szerint tovább növekszik az ellátási láncok helyreállásával.

A Glostert az Xtend piacon egyedülálló módon két független befektetési szolgáltató is követi, az Erste és az Equilor, ezen szolgáltatók elemzései a Glosterről is elérhetők, az Ersté-jé itt, az Equiloré, pedig itt.

PODCAST

ICT Global News

VIDEOGALÉRIA
FOTÓGALÉRIA

Legnépszerűbb cikkek