Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post

Íme, a tökéletes pesti helyszín üzleti megbeszélésre

MEGOSZTÁS

Megtaláltuk a tökéletes helyszínt a privát üzleti, szakmai vagy magánbeszélgetésekre. 5 órai teát is ajánlunk mellé és elmondjuk, hogy szakmailag milyen előnyökkel járnak a úgynevezett 1v1-meetingek.

A Radisson Blu Béke Hotel, vagy ahogy sok budapesti ismeri, a Béke Szálló, egyedülálló vendéglátási hagyományokkal rendelkezik a pesti Grand Boulevard szívében. A 80-as évekből származik a mai napig élő, hagyományt teremtő együttműködés a Zsolnay Porcelánmanufaktúrával: a kávéházban most is a csak ide készülő egyedi mintájú csészéikben, tányérokban kapjuk a süteményt és a forró italokat.

Ha ma belépünk a Teréz körútról a belsőépítészetileg teljesen megújult Zsolnay Kávéházba – a megszokott hangok és illatok –: kávégép és a vendégek duruzsolása tölti meg a teret, amelyet tágas, levegős, pasztellszínek, kényelmes fotelek, lágy fények, szelíd, letisztult design jellemez.

Megnyugtató hangulat egy magánbeszélgetéshez, vagy szakmai konzultációhoz, ebédhez, 1v1-meetinghez.

Mit adnak az 1v1-megbeszélések?

  • Kapcsolatok építése: Az 1 az 1 elleni találkozók lehetőséget adnak a vezetőknek arra, hogy személyes szinten megismerjék csapattagjaikat. Ez segít a bizalom kiépítésében, és erősíti a kapcsolatot a vezető és a munkavállaló között.
  • Visszajelzés nyújtása: Ezek a megbeszélések lehetőséget biztosítanak a vezetők számára, hogy visszajelzést adjanak a munkavállalóknak a teljesítményükről, és útmutatást adjanak, hogyan tudnak fejlődni. A munkavállalóknak is lehetővé teszi, hogy visszajelzést adjanak a vezetőiknek, ami segíthet a kommunikáció és a termelékenység javításában.
  • Célok kitűzése: Az 1 az 1 elleni megbeszélések lehetőséget biztosítanak a vezetők számára, hogy megbeszéljék a karriercélokat a munkavállalóikkal, és támogatást nyújtsanak nekik e célok eléréséhez. Ez segít motiváltan és elkötelezetten tartani a munkavállalókat.
  • Az aggodalmak kezelése: Ezek a megbeszélések fórumot biztosítanak a munkavállalók számára, hogy felvethessék a munkahelyükön felmerülő aggályaikat vagy problémáikat. Ez magában foglalhatja a munkaterheléssel, a munkaköri felelősséggel vagy bármilyen más, a teljesítményüket befolyásoló problémával kapcsolatos aggályokat.

Összességében az 1 v 1 megbeszélések fontos eszközt jelentenek a vezetők számára a munkatársakkal való kapcsolattartásra, a kapcsolatépítésre, a visszajelzésre, a célok kitűzésére és az aggályok kezelésére. Ezek a hatékony vezetés alapvető részét képezik, és hozzájárulhatnak a munkavállalók elkötelezettségének, termelékenységének és munkahelyi elégedettségének javításához.

A gasztronómiai kínálat Tóth Zoltán konyhafőnöknek köszönhetően önálló koncepciót képvisel a budapesti éttermi-kávéházi kínálatban. Zoltán a monarchia korabeli nagypolgári vendéglátást, a közös étkezések örömét és jelentőségét szeretné visszahozni.

A kávéházi közösségi élmény újragondolása a kétszemélyes ötórai tea , amit 16:00 és 18:00 óra közt szervíroznak.

A Zsolnay porcelán etagier-n kézműves szendvicsek, pogácsák, sajtos falatkák és kekszek, házi bonbonok kapnak helyet két fő részére kávéval, teával. A Zsolnay Kávéház híres kézműves süteményeiről. A kávéházi étkezés hagyományait elevenítik fel az étlap zónaételei a friss alapanyagokból készített hagyományos, főételként tálalt egytálételekkel, mint a kapros túrógombóc vagy a tökélyre fejlesztett, klasszikus hortobágyi palacsinta.

A minőséghez minden kihívás mellett ragaszkodnak, így a Zsolnay Kávéház olyan találkozóhely marad, ahova mindig öröm betérni, hogy megajándékozzuk magunkat egy megszokott rendkívüli élménnyel.

PODCAST

ICT Global News

VIDEOGALÉRIA
FOTÓGALÉRIA

Legnépszerűbb cikkek